Érem és pénzeső a tabdi judózóknak Nyomtatás E-mail
2013. február 07. csütörtök, 08:24

Lelkes csapatnak ismerhette meg a lakosság a tabdi judokákat, akik a falunapokon már többször bemutatták tehetségüket. Novemberben Kecskeméten vettek részt, ahol 150 gyerek lépett a tatamikra. 

A jó eredmények most sem maradtak el: Aszódi Dániel a Vörös Levente aranyéremmel, míg Aszódi Márton és Hati Zsolt ezüsttel gazdagította eredménylistáját. Decemberben Dunaújvárosban mérték össze tudásukat, ahonnan szintén érmekkel tértek haza. Hati Zsolt és Bránya Péter aranyat kapott, Földházi Gergő, Bránya Tamás és Fekete Márk ezüstöt szerzett, Kiss Adrián, Kiss Bence és Nagy Imre pedig bronzzal bizonyította tudását. A tabdi gyerekek olyan nagyvárosok diákjaival mérték össze erejüket, mint Kecskemét, Szeged, Domaszék, Érd, Nagykőrös, Paks és Cegléd.

A lelkes kis csapat nem csak a tatamin ügyeskedett, hanem a támogatógyűjtésben is. Tavasz óta zajló akciót a szülők szervezték, látva a hiányosságokat, az anyagi források szűkülését. Kis fadobozkákat helyeztek el a falu több boltjában. A lakosság mellett vállalkozók is zsebbe nyúltak. Az adakozásból befolyó összegen 46 db 1x1 méteres tatamit vásárolt a Tabdi Községi Sport Egyesület Judo szakosztálya. Ezzel a korábbihoz képest korszerű felszereléssel komoly országos megmérettetésekre is fel tudunk készülni - közölte lapunkkal Dózsa Tamás edző. A jövőben további szőnyegeket vásárolnánk, mert a rendelkezésünkre álló szőnyeg mennyiség közel fele a szükségesnek. 

Támogatóinkat köszönet illeti: Woker-Trade Kft, Eckerle Industrie Kft, Trans-Wine Kft, Kurdi Gábor (Retro 2), Vecse-Fruckt Kft, és Tabdi Község Önkormányzata.

 
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés