Get Adobe Flash player
Programok
Július első hétvégéje Soltvadkerten a Borfesztiválé Nyomtatás E-mail
2016. június 16. csütörtök, 12:06
 
Borfesztiválra hívja Soltvadkert a bor és a kultúra szerelmeseit július első hétvégéjén. A finom, zamatos borok mellett mindhárom napon zenei programok garmadája várja a Vadkerti-tóhoz látogatókat.
 
Megnyitotta kapuit a SZIN! Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 25. kedd, 16:00

A tegnapi nappal végre kezdetét vette a 2015-ös Szegedi Ifjúsági Napok Szegeden.

 
A fődíjat a Hazai Termék Kft. ajánlotta fel Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 19. szerda, 20:01

A VI. Kiskőrösi Sütiparádé fődíja- egy vadonatúj BOSCH kombi tűzhely a Hazai Termék Kft-nek köszönhetően!

 
A visszaszámlálás elindult! Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 18. kedd, 19:26

 Már csak egy hét a SZIN kezdetéig. Addig is böngésszétek a térképet!

 
Hegyalja bérlettel is bulizhatsz a SZIN-en! Nyomtatás E-mail
2015. július 11. szombat, 11:04

Komoly döntésre szánta el magát a SZIN-t szervező Next Wave csapata, ugyanis bejelentették, hogy a sajnálatos módon elmaradt Kingdom of Hegyalja fesztiválra előzetesen bérletet vásárlók, jegyük felmutatásával részt vehetnek az idén közel 90 ezer látogatót váró Szegedi Ifjúsági Napokon.

 
Idén életében először 6 napos lesz a SZIN Nyomtatás E-mail
2015. július 08. szerda, 15:34

Nem ért véget a meglepetések sora a Szegedi Ifjúsági Napokat illetően. A Szervezők bejelentették, hogy életében először idén 6 napos lesz a SZIN.  Ráadásul nem is akármilyen hétfővel veszi kezdetét a fesztivál, hiszen a nyitó nap világsztárja a Szegeden is közkedvelt Scooter lesz.

 
Ismét világsztárok a SZIN-en: a Dubioza kolektiv és Dj Fresh is a fellépők között! Nyomtatás E-mail
2015. május 15. péntek, 12:38

Újabb hírek láttak napvilágot a Szegedi Ifjúsági Napokkal kapcsolatban! A szervezők bejelentették, hogy fellép a SZIN-en a neves brit dj, Nick Warren, a boszniai sztárzenekar, a Dubioza kolektiv, valamint Dj Fresh, aki a mai mainstream drum'n'bass kultúra egyik legkiemelkedőbb Dj-je és producere. Megjelent az idei SZIN himnusz, a New Level Empire Son of the Sun című dala, valamint nagy erőkkel készül a SZIN a Szegedi Borfesztiválra is, igazi nyereményeső várja majd a hetijegy vásárlókat.

 

 
SZIN: már több mint hatvanan a kezdő körben Nyomtatás E-mail
2014. június 16. hétfő, 14:20

Az idén mi is ott leszünk a SZIN-en! A programokról, a koncertekről közvetlenül a helyszínről tudósítunk.Több mint 60 fellépő neve már publikus az idei SZIN-en, és még legalább ennyi név bejelentése hátra van. A külföldi zenei produkciók között szerepel a brit slágergyáros Example, a tavalyi SZIN közönségszavazáson, élen végző Russkaja, de találkozhatunk az ÁRKÁD Party Arénában Franciaország legjobb dj-jével, Quentin Mosimann-el is.

 
Kiskőrösi Programok Nyomtatás E-mail


Ha tud egy programról és nem szerepel az oldalon, ne habozzon elküldeni nekünk a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  email címre

 

 

 


 

 
Hirdetés