Közélet
Milliárdos fejlesztések elé nézünk Nyomtatás E-mail
2016. február 29. hétfő, 18:07

Közel hat milliárd forintot fordít a kiskőrösi önkormányzat a város fejlesztésére a következő négy évben, ha minden jól megy. Vitathatatlanul fejlődő pályára állt Kiskőrös. Ez már az elmúlt években sem volt kérdés, a városközpont megújítása is erről árulkodik. Ahogyan az az előterjesztés is, ami a „középtávú tervezés” nevet kapta, és amit január második felében tárgyalt a kiskőrösi grémium. 

 
Ínyenc borvacsorával zárták az évet Nyomtatás E-mail
2016. január 05. kedd, 17:42

Közös gourmand vacsorával zárták az évet december 5-én a Szarvas Fogadó éttermében a Kiskőrösi Gondűző Borlovagrend tagjai és barátaik. Az exluzív borvacsorát megelőzően egy szakértő team „próbavacsorát” tartott. Erre az alkalomra a Szarvas Fogadó séfje külön elkészítette a fogásokat, és a hozzáértők kiválasztották az ételekhez leginkább harmonizáló borokat, a borrend tagjainak pincéiből. Mintegy 30 kiváló bort kínáltak a vacsorához, melyeket fáradhatatlanul végig is kóstoltak.

 
Közösséget épít a polgármesterasszony Nyomtatás E-mail
2015. november 30. hétfő, 21:10

Új időszámítás vette kezdetét Császártöltésen a 2014-es önkormányzati választás után. Takácsné Stalter Judit polgármester megválasztásával ugyanis a településen fellendült a gazdasági és a kulturális élet. Rég elfeledett rendezvények, hagyományok éledtek újjá, ismét fontossá váltak a civil szerveződések, a lakosság. Az emberek nyugodtak, kiegyensúlyozottak, ki merik nyilvánítani a véleményüket, szóval jól érzik magukat a faluban.

 
Beszámoló a IV. Szent Imre zarándoklatról Nyomtatás E-mail
2015. október 23. péntek, 19:00

Szeptember 12-én, Mária napon ismét megtettük azt a 33 kilométeres utat, amely Péli Zoltán kutatásai és könyve alapján feltételezhetően Szent Imre herceg utolsó földi útja lehetett.

 
Vasárnapi malmozás Nyomtatás E-mail
2015. október 11. vasárnap, 20:11

Bár az időjárás nem volt kegyes, és szeptember 5-én malmozást át kellett tenni másnapra, mégis sokakat vonzott a VIII. Zenélő Szélmalom névre hallgató közösségépítő rendezvény az 1901-ben épült, 49 éve műemlékként szolgáló épület tövében.

 
Új közösségi központot avattak Nyomtatás E-mail
2015. október 11. vasárnap, 19:50

Szeptember elején ünnepélyes keretek között tartották a kiskunhalasi Közösségi Központ nyitórendezvényét.

 
Nebulóváró program Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 19. szombat, 19:22

A KT Általános és Középiskola Csengődi Általános Iskolájában nagy hangsúlyt fektetnek a pedagógusok az alsó és felső tagozat közötti átmenet segítésére.

 
A szuperfődíjat a Hazai Termék Kft. ajánlotta fel Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 12. szombat, 19:07

Minden eddigi rekordot megdöntött a VI. Kiskőrösi Sütiparádé. Öt kategóriában – édes, sós, torta, szlovák, reform – ugyanis 76 süteményt neveztek be a sütisütők, akik Kiskőrösről, a környékbeli településekről, de Bajáról, Dunapatajról is érkeztek a szüreti napok alkalmával meghirdetett versengésre.

 
Kulturális seregszemlén énekeltek, táncoltak, szavaltak Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 05. szerda, 15:44

A kiskőrösi Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthon nyerte el idén a Bács-Kiskun megye szociális otthonaiban élők számára évente meghirdetett kulturális seregszemle rendezési jogát.

 
Hat. Hasad a pad… Nyomtatás E-mail
2015. július 26. vasárnap, 18:30

A hatodik keceli Meggyfesztivál is számos színes, tartalmas és szórakoztató programmal invitálta az érdeklődőket június 12-13-án Kecelre.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 64

 

 
Hirdetés