Quados bajnoki bravúrok Nyomtatás E-mail
2010. október 25. hétfő, 13:06

Befejeződtek a bajnokságok a négykerekű motorosok számára. Mindkét quados fiunk szép eredménnyel zárta a szezont. Gyurján István a dobogó harmadik fokára állhatott fel a Magyar Köztársaság Short Track Quad Nemzetközi Bajnokságban, Jarjabka József pedig hetedik lett a Magyar Köztársaság MXQuad Nemzetközi Bajnokságának idei versenyében.


Isti teljesítménye azért is nagyszerű, mivel a megváltozott versenyszabályok szerint a „nagyokkal” indult az idei bajnokságban Suzukijával. A hat kiírt, négy megtartott versenyből álló bajnokság nyolc futamában olyan nagy nevű KTM- es quadosok előzték csak meg, mint a győztes Kazár Miklós, vagy a második helyen végzett Benes László.


A keceli záró versenyen, az utolsó előtti futamban azonban olyan nagyszerű teljesítményt nyújtott, hogy megelőzve az „öreg rókákat” ő futott be elsőnek a célba. Az ózdi versenyben elért eredménye volt a legdicsőségesebb, ahol a számára eddig ismeretlen salakpályán motoroztak és az első futamban így is abszolút időt ért el.


Jocit a jövő nagy reménységének tartják, aki rendre meglepi a tapasztaltabb motorosokat.
Rajttechnikáját példaként állítják a versenyzők elé. Sajnos azonban idén a technika ördöge gyakran kibabrált vele és hol alkatrészhiba, hol defekt akadályozta meg, hogy dobogó közeli helyhez jusson, de így is több gyönyörű rajtot, izgalmas futamot láthattak tőle - mint az első osztályú verseny egyik legfiatalabb motorosától - a quadrajongók.




Ebben a szakágban is maradtak el versenyek, a tervezett 10 futamból az időjárás miatt csak hatot tartottak meg, amelyben Joci rendre a középmezőnyben végzett.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés