Két döntetlen, egy győzelem Nyomtatás E-mail
2010. október 21. csütörtök, 13:05

Soltszentimre labdarúgó csapatára rájár a rúd. Bozó Zsolt szakosztályvezető így kommentálja az elmúlt három fordulót.

- A 6. fordulóba Dunavecsére utaztunk. Már a 8. percben Hatvani Krisztián jól eltalált lövésével megszereztük a vezetést. De a 11. percben kiegyenlítettek a hazaiak. Mi végezhettünk el egy szögletrúgást, amit sikerült kirúgniuk a kapujuk elől. Igaz közben Lukács Tamást véletlenül fejbe rúgta az egyik védő, amitől a játékosunk a földre esett és ott is maradt.


Ilyenkor meg kell állítani a mérkőzést, a játékvezető mégis tovább engedte a támadást és az akciót góllal, fejezte be a Vecse. A 48 percben újra megszereztük a vezetést B. Tibi révén, aki egy szép kényszerítőzés után talált a kapuba. Sajnos az 56. percben Pasztendorf Péter rosszul végezte el a kapus kirúgást, amiből az ellenfél újra kiegyenlített: 2-2. Még az egyenlítő gól előtt Kovács Józsi fejelt egy szép gólt, de a partjelző jelzésére a játékvezető tévesen nem adta meg a gólunkat, amivel másodszor befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét.

A 89. percben, pedig feltette a sporttárs, az i-re a pontot. Taktikai szabálytalanságot követett el a belső középpályásunk még az ellenfél oldalán. Szólt a síp, teljesen jogosan. Mindenki megállt és az eddig akkurátusan szabadrúgásokat kijelölő játékvezető odaszaladt a helyszínre. Ameddig a játékosokkal beszélgetett, az egyik hazai játékos legalább 5 méterre arrább vitte a játékszert, majd indította a társát, amiből újabb gólt rúgott a Dunavecse és megnyerte a mérkőzést.

A 7. fordulóra Kunadacs csapatát fogadtuk. Az eltiltott (Horváth A.), a sérült (Kovács P., Milkovics Gy.), és a távollévő (Balog Cs., Szegedi M.) hiányában nehéz mérkőzésnek néztünk elébe. Ennek ellenére kimondottan jól játszott a csapat, de jött a 20. perc és 11-eshez jutott az ellenfél. Az már nem is fontos, milyen körülmények között, mert 12 perc múlva mi is hasonló büntetőt kaptunk. A lényeg a gól, ami szerintem hatalmas hiba, ami befolyásolta a végeredményt. A büntetőt végző játékos nekifutott a labdának majd a kapu közepében mozdulatlanul álló kapus mellé a jobb kapufa tövéhez rúgta.


A labda a kapufáról visszapattant, majd a büntetőt végző játékos eszmélt leghamarabb, és berúgta a kapuba a labdát. Kétszer érintés történt! Rögtön jeleztem a partjelzőnek a problémát, de csak mutatott a játékvezetőre.

A mérkőzés végén a kérdésemre az volt a válasz, hogy úgy látta, a kapus hozzáért a labdához, és ha meg akarom mégis óvni a mérkőzést, akkor az értekezleten is ezt fogja mondani. A mérkőzés folytatásában, mint már írtam mi is kaptunk egy tizenegyest, amit Szabó Zsolt gólra váltott. Sőt 3 perc múlva Hatvani Krisztián rúgott egy gyönyörű gólt a jobb felső sarokba. A második félidő 79. percében kiegyenlített az ellenfél.

A vége 2-2. A 8. fordulóba Tiszaug csapatát fogadtuk. Az elmúlt idény során nem túl sok jó dolog történt velünk ebben a felállításban, annak ellenére, hogy akkor sem képviselt túl nagy játékerőt az ellenfél. A végeredményből látszik, fejlődik a csapat, mivel nyertünk 3-2 arányban.Viszont 2-0 vezetésünk után azt hitte a társaság vége a mérkőzésnek, pedig csak az első félidő ment le. Szerencsére nem tudott az ellenfél kiegyenlíteni.

A 42. percben egy jogos büntető után Szabó Zsolt volt eredményes, majd a 45 percben egy szabadrúgás után a kipattanó labdát Tóth Zoli vágta a kapuba 20 méterről. A 62. percben szépített az ellenfél, de Bódis T. szép összjáték után berúgta a 3. gólunkat, így hiába szerzett a tiszaugi csapat még egy gólt a 85 percben, sikerült megszerezni a 3 pontot - tájékoztatta lapunkat Bozó Zsolt szakosztályvezető.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés