Döntetlen Vadkert ellen Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 28. kedd, 08:10

Közel kétszázan ácsorogtak a pálya szélén, és szurkoltak a két csapatnak annak ellenére, hogy egy percig sem állt el az eső vasárnap a meccs alatt. Gól nélkül nem maradt egyik csapat sem, ám az 1:1-es döntetlennel egyik fél sem volt elégedett.


Agócs Zoltán, a Kiskőrös LC felnőtt gárdájának edzője elmondta, ezzel az eredménnyel jelenleg a bajnoki tabella harmadik fokára kerültek.
- Az első félidő első részében úgy érzem jobban játszottunk - mondja a hazai edző, de a mérkőzés 35. percében mégis a Vadkert szerzett vezetést.


A fiúk azonban nem omlottak össze, hanem két percen belül egy rövidített szituációt követően sikerült kiegyenlíteniük. A második félidőben mindkét csapatnak adódtak gólszerzési lehetőségei, azonban értékesíteni nem tudták. Az egész csapat nagyon ügyesen küzdött, kár, hogy a győzelem ezúttal elmaradt.


Sokat kivett a fiúk erejéből, hogy egy elmaradt mérkőzést a hét közepén kellett pótolnunk Ladánybenével, de ott legalább három pontot szereztünk 2:1-es győzelemmel. A bajnokság hetedik fordulóját szeptember 25-én, szombaton 16 órakor játsszuk Nagybaracskán a Híd SC ellen - zárta szavait Agócs Zoltán.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés