Fejlesztések a keceliek bizonságáért Nyomtatás E-mail
2012. július 31. kedd, 04:53

Tovább javul a közbiztonság Kecelen. A Travnik János vezetésével működő helyi Sólyomszem Biztonsági Bt. több mint másfél évtizede mintegy kétszáz családi ház, telephely biztonságát őrzi a városban. 

A tűzoltóság épületében 24 órán keresztül működő központba futnak be a telefonos és a rádiós riasztások, ha valahol illetéktelen behatolást észlelnek, vagy tűz keletkezik. A gyorsaságra és a hatékonyságra nem lehet panasz, hiszen a városközpontban lévő épületből percek alatt elérnek bárhová a településen, és mivel a figyelőszolgálatban magas szinten képzett, keceli szakemberek ülnek, a települést körülvevő tanyás térséget is jól ismerik. Kapacitásuk lehetővé teszi, hogy további objektumok őrzését vállalják fel, ezért várják a jelentkezőket, akik szeretnének csatlakozni a hálózathoz.

Nemrégiben pályázati úton nyertek támogatást fejlesztésre. A forrásból vásárolt biztonsági eszközök üzembe helyezése tovább szolgálja a település közbiztonságának javulását, segíti a helyi rendőrség, polgárőrség és a tűzoltóság munkáját. „A sólyom éberségével a keceli emberek biztonságáért” projekttel netto 767 ezer forint támogatást nyert a Keceli Sólyomszem Biztonsági Csoport Bt. az Európai Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetéből, „Helyi vállalkozások kis értékű fejlesztése” célterületre benyújtott pályázata keretében mobil térfi gyelő rendszer kiépítésére. A fejlesztés során a következő eszközök beszerzése valósult meg: 1db nyolc csatornás digitális rögzítő távirányítóval, beépített mozgásérzékelővel, 4 db kültéri kamera, 1 db kültéri színes forgó dom kamera, 1 db notebook a kamerák irányítására , figyelésére és az üzemeltetéshezszükséges távvezeték, szünetmentes tápegység, GSM vevő kártya és tápegység.

 

Keceli Sólyomszem Biztonsági Csoport Bt, 6237 Kecel Vasút u. 56. Telefon: 06-70/3392-733 78/420-056 email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés