Röplabdáztak a hivatalnokok Nyomtatás E-mail
2012. július 11. szerda, 06:40

Pirosra sültek az önkormányzati dolgozók azon a sportnapon, melyet a múlt héten szerveztek Kecelen a megye köztisztviselőinek részvételével. A hagyományoknak megfelelően júniusban minden évben egy-egy önkormányzat felvállalja a rendezést, így került a sor most a szomszédos Kecelre. 

A rendező település közelsége azonnal ötletet adott a kiskőrösi hivatalnokcsapatnak, a fittebbek ugyanis kerékpárra pattantak, hogy „előeddzék” magukat a megmérettetésre. A vidám hangulatú, egész napos rendezvényen több mint tíz önkormányzat vett részt: többek között Kiskunhalas, Szabadszállás, Kecskemét, Baja, Kalocsa és Tiszakécske köztisztviselői. Minden csoport maga főzött, a kiskőrösi standon Bíró László mezőőr és dr. Csertő Gyula jegyző forgatta a bográcsot, már amikor éppen nem pom-pom fiúknak öltözve lelkesítették a versenyzőket. 

A piros riasztás ellenére, mely a szinte tűrhetetlen napsütésre utalt, minden programban örömmel szálltak versenybe a hivatali hölgyek, urak. 

Domonyi László polgármester asztalitenisz tudását villogtatta meg a nagyérdemű előtt, még a vállalkozó kedvűek kipróbálhatták magukat lengő-tekében, kosárlabdában, strandröplabdában, sakkban és számos ötletes megmérettetésben. A közösségépítés és kapcsolatszerzés meghozta eredményét, még másnap is a sportnap volt a központi téma a polgármesteri hivatalban. Igaz, szigorúan csak két ügyfél kiszolgálása közben.

 

Vnm

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés