Rekord az idei BMW találkozón Nyomtatás E-mail
2012. július 09. hétfő, 06:48

Közép-Európa legnagyobb BMW találkozóját rendezték meg a soltvadkerti tó partján június 15 és 17 között, ahol megdőlt a rekord, mind az érdeklődők számában, mind hőségben. 

Több mint ezer autó, és megannyi nézelődő gyűlt össze a kempingben és annak környékén, mivel a rendezvény mára kinőtte magát. A bajor gépcsodáktól és a gondosan felállított sátraktól egy gombostűt sem lehetett leejteni, annyian sereglettek össze a Powerfanatics nyolcadik találkozójára. Az igazán fanatikusok már péntek délután birtokba vették a tópartot, aztán este egy igazi „ereszd el a hajam” buliban tombolhatták ki magukat. De az igazi pörgés szombaton kezdődött, az ország minden tájáról konvojokban özönlöttek a német vasak. Programok sora gondoskodott arról, hogy tuti ne unatkozzon a nézősereg.

Volt BMW szépségverseny, felni-kitartó erőverseny. Falatnyi bikinis szexi hostess lányok mosták a gépcsodákat. S aki bírta a füstöt, a burn out show-t sem hagyta ki, a BMW felvonulás pedig szinte mindenkinek kötelező látnivaló volt. Este még a péntekinél is őrültebb buli várt a márka rajongóira, a DJ pult mögött Christian NY & Kanyó egészen hajnalig pörgették a korongot. A vasárnap a levezetés, lazulás jegyében telt, strandolással, gokartozással és fagyizással. Aztán szépen lassan elvonultak a vendégek, némi megkönnyebbülést hozva a rendőrségre, akik biztosították a rendet és fegyelmet a rendezvény alatt.

Képek itt.

vnm

 
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés