Kiskőrösi majális 2012 Nyomtatás E-mail
2012. május 14. hétfő, 06:36

Fergeteges majálisunk volt az idén. A főszervező Harangozó Péter sportigazgató példásan irányította a rendezvényt és a nyárias idő is kedvezett a programoknak.

A pályákon két korcsoportban a gyermek focisták játszották le a Bozsik Intézményi Program aktuális körmérkőzéseit. Az első, másodikos korosztályban a Petőfi Szabadidő Sportegyesület csapata, a harmadik, negyedikes kategóriában a Bem SE játékosai lettek a legjobbak. Az öregfiúk sem maradtak otthon. A déli hőségben lejátszott meccsek után a Tanker vitte haza a legjobbnak járó kupát. A második helyen a TT-Log(istic), a harmadikon pedig a Lúdláb csapata végzett. A gólkirály Albert Csaba (Tanker), a „Legjobb kapus” Markó Zsolt (TT), a „legjobb játékos pedig Tóth Mihály (TT) lett. A hagyományteremtő „Majális Kupán” a retro hangulatot idéző roppanós virsli és sör volt a ráadásjutalom.

A mazsorett lányok parádés kivonulása után a Holdfény, a Zafír és a Vadmacska csoport tartott bemutatót, melyhez a zenét Kiskőrös Város Fúvószenekara szolgáltatta. A fellépések között a Hoki Club Alapítvány gör- és jéghoki csapatai adtak ízelítőt tudásukból. A szabadtéri színpadon Kiss Gyöngyi és az alkalmi zenészcsapat – Sári Bence, Breznyán Bence, Ádám Zsombor, Harangozó Péter,  Markó Ákos – szórakoztatta a majálisozókat. Mindenki megvehette a vásárfiát, és a körhinták is egész nap üzemeltek. A Fidesz, a Fidelitas, valamint a Polgári kör kiskőrösi csoportjainak sátránál délidőben hosszú sor kígyózott, hiszen akkorra készült el a három bográcsnyi pörkölt. Az ebéd után a sátor árnyékában pedig még sokáig jóízű beszélgetésekkel múlatták az időt az emberek. 

Kikapcsolódhattunk, megpihentünk egy kicsit. Köszönjük a szervezőknek.

Boda Zsuzsa

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés