Get Adobe Flash player
VV Anikó szívesen emlékezik Kiskőrösre Nyomtatás E-mail
2011. november 21. hétfő, 07:55

Nádai Anikó, vagy ahogy a legtöbben ismerik VV5 Anikó, az RTL Klub valóságshowjának egyik villalakója volt az év elején. Beköltözésekor adtunk hírt róla, hiszen a csinos fiatal lány egykor ide, városunk gimnáziumába járt. Visszahúzódó, szerény kislányként ismerte mindenki, s a 2007-ben érettségizett hölgyre még évfolyamtársai közül is csak kevesen emlékeztek. A villaélet befejeződött, s mint szokott lenni az efféle celebekkel, eltűnnek a médiák kereszttüzéből. Anikóval azonban nem így alakult a helyzet.

Ma is reflektorfényen láthatjuk, címlapra került a CKM, Céltudatos Kanadvágyó Férfi Magazinban, ma pedig a Való Világ 6. szériájának műsorvezetője. Megkeresésünkre azonnal és nagy örömmel reagált.

- Úgy érzem,  elértem, amit szerettem volna és soha egy pillanatig sem fogom megbánni, hogy jelentkeztem ebbe a műsorba. Rengeteget tanultam és rájöttem, hogy képes vagyok megugrani többszörösen a saját határaimat. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mesterséges környezetet, ahol az ember megtanulja értékelni az élet mára természetessé vált dolgait! Remélem, hogy sosem fogom elfelejteni. Nem gondolom, hogy rossz úton járnék. Januárban, amikor az előző cikkben hírt adtak rólam a kiskőrösieknek, még javában a villában voltam és nem volt még lehetőségem megmutatni milyen is vagyok valójában. De azt elmondhatom, hogy egy percig sem színészkedtem és nem hiszem, hogy az ember képes akár fél éven keresztül megjátszani magát.

Milyen emlékek fűznek városunkhoz?

- Én nagyon szerettem Kiskőrösre járni iskolába. Minden nap busszal jártam be Kecelről. Akkoriban a legjobb barátnőm miatt jelentkeztem ebbe a gimnáziumba, illetve már az édesanyám is itt végzett. Az osztályfőnökömet imádtam a legjobban (Mészáros Ildikó), és ő is nagyon szeretett engem. Mi voltunk az első osztálya. De az iskolának köszönhetően ismertem meg az akkori barátomat és egyben életem eddigi leghosszabb kapcsolatát, amiben rettenetesen boldog voltam. Szeretek visszagondolni erre a négy évre...

2007 óta szinte semmit nem hallottunk rólad. Most a villabéli kitárulkozás után milyen érzés volt visszajönni Kiskőrösre?

- Nagyon izgultam, amikor először mentem vissza Kiskőrösre egy hakni alkalmával. Féltem, hogyan fognak fogadni és milyen visszajelzéseket kapok majd. De igazából semmi nem történt, ugyanis nem maradtam túl sokáig, és nem sok ismerőssel találkoztam. Néha nyomon követem a közösségi portálokon az egykori osztálytársaim sorsát. Mert érdekel, hogy mi lett velük. Tervezem, hogy visszalátogatok majd a gimnáziumba is. Sajnálom, hogy egykori történelem tanárom januárban nem tetszését nyilvánította, hogy a játékra jelentkeztem, nem értek vele egyet.

Azon kevesek közé tartozol, akikre továbbra is számít a televíziós szakma.

- Büszke vagyok arra, hogy munkát kaptam a csatornánál. Lehet, nem kétkezi munkát végzek, de szeretem azt, amit csinálok, és nem gondolom, hogy szégyellnem kellene. El sem tudják képzelni az emberek, hogy ebben is mennyi munka van, bár nem fizikailag terhel meg, de lelkileg és szellemileg igenis. Mindig is lelkiismeretes lány voltam és szeretek maximálisan teljesíteni, mindenből a lehető legtöbbet kihozni. Minden egyes adásra úgy készülök, mintha újra érettségiznem kellene.  A média világa rendkívül bizonytalan. Nem tudom, meddig leszek még képernyőn, de azt hiszem jelenleg egy álomvilágba élek, és rendkívül szerencsésnek mondhatom magam, hogy ez megadatott a számomra.

A show óta 180 fokot fordult veled a világ. Hogy bírod?

- A teljesen megváltozott a világ körülöttem. Egy egészen új életet kellett megtanulnom élni, és azt hiszem bele is telt pár hónap, mire megtaláltam magam. Furcsa volt, hogy az emberek megismernek és sokszor régi barátként fogadnak, hiszen minden este ott voltam a nappalijukban. De az ember nem csak pozitív dolgokat kap, hanem negatív kritikák is érik. Ezeket is meg kell tanulni kezelni, legfőképpen azért, mert ilyen téren is nagyon lelkis vagyok, és szívemre veszem a dolgokat. Sokat dolgozom, de azt, ami csinálok, nagyon élvezem.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés