Ázsiai szerződést ajánlottak Csillának Nyomtatás E-mail
2011. november 02. szerda, 07:25

Kiss Csilla bájos arcára, szupervékonyságára egy budapesti modellügynökség figyelt fel. Első portfóliója után azonnal ajánlatot kapott Pekingből. Majd Thaiföldről is érdeklődtek utána, ám Csilla egyetemi tanulmányait előrébb sorolta. A Corvinus Egyetem igazgatásszervező szakán tanul.

- Sosem gondolkodtam a modellszakmában, csak hobbiként tudom elképzelni. A modellügynökségbe is csak azért mentem el, mert gondoltam, iskola mellett alkalmi pénzkereseti forrásnak jó lesz. Lett volna lehetőségem kimenni Ázsiába, de az államilag támogatott egyetemi félévekkel nem szabad játszani.

Máskor is megméretted már magad?

- Nyolcévesen a szüleim beneveztek egy gyerekszépségversenyre, de nem sok emlékem van róla. Egyébként nem vagyok magamutogató típus, a szerénységet vonzóbb jellemnek tartom.

El sem tudnám képzelni, hogy a Való Világba, vagy más hasonló showba nevezzek. Maximum olyan műsorban, ami tudásról, ügyességről szól.

És a kifutók világa?

- A kifutói munka izgalmas, de sajnos én az én 172-173 centis magasságom itt alacsonynak számít. Véleményem szerint modellként csak az tud megélni, aki külföldön lesz híres. Ez pedig nagyon ritka, és így is csak a harmincas életévükig csinálhatják a lányok. Szóval ez tényleg csak hobbi, esetleg kereset-kiegészítés.

Névjegy

Kedvenc étele: töltött paprika, chilis bab, paradicsomleves, kínai ételek. Mindent megehetek, mert nem hízom. Őszintén mondom, aki hozzám hasonló alkat, annak nehezebb felszedni 1-2 kilót, mint egy túlsúlyosnak lefogyni húszat.

Ital:  teafüggő vagyok

Film: főleg horror, vígjáték, dráma

Könyv: azokat szeretem, amik elrugaszkodnak a valóságtól, kikapcsolják az agyat

Zene: modern tánczene

Szabadidő: buli a barátokkal, nyáron strand, egyébként filmek, tánc  és imádok este, sötétben sétálni. Ez utóbbit szokták furcsállni, de olyan megnyugtató, kikapcsol.

Méretek: Pontosan nem tudom, a modellügynökségnél lemértek, de nem kérdeztem meg, igazából nem érdekel. A súlyomat is csak kéthavonta mérem.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés