Get Adobe Flash player
Major Anna – az egzotikus bombázó Nyomtatás E-mail
2011. október 28. péntek, 06:34

A 21. század kiskőrösi Boo Derekje, aki után (lássuk be, kedves Major apuka) megfordul a fél város, ha kilép az utcára. Major Annamária ugyan még csak 16 esztendős, de huncut mosolyával azonnal kitűnik a középiskolás tinik közül. Major József és Török Erzsébet büszke közös lányukra.

Mielőtt még bárki meggyanúsítaná az egzotikus szépségű fiatal hölgyet, mosolyogva szögezi le, küllemében és belső adottságaiban is minden a genetikának, Isten ajándékának köszönhető. 

- Mandulavágású szemeimet apukámtól örököltem, a kreol bőrömet pedig anyukámtól. Bár többször szólítottak meg, hogy vállaljak fotózást, eddig kitértem a felkérések elől. Jelenleg a bajai MNAMK Gimnáziumába járok, onnan pedig egyetemre készülök. 

Mi a véleményed a szépségről?

- A nők sokféleképpen lehetnek szépek. Szőkék, barnák, feketék vagy vörösek, minden típus lehet vonzó. A lényeg, hogy mindig legyen a nő igényes, csinos és finom modorú. A szépségnél is többet nyom a latba a kisugárzás, a külső és a belső tulajdonságok harmóniája. A szimpla csinosság üres fejjel párosítva hosszú távú kapcsolatban nem állja meg a helyét.

- Én egyáltalán nem vagyok visszahúzódó alkat, sőt, sokszor kimondom, amit gondolok. Valódi közösségi ember vagyok, barátok nélkül nem is tudnék élni. Ha nem sikerül valami, az feldühít, de próbálom minél hamarabb helyrehozni.

Követed a divatot?

- Szeretek vásárolni, de csak olyan ruhát veszek meg, ami illik az egyéniségemhez. Igyekszem követni a divatot, de szeretem az egyéni stílusokat. Sokszor hallom: „vegyél ilyen táskát, most mindenkinek ilyen van, ez a divat!” Pont ezért nem veszem meg. Kedvenceim az egyberuhák minden formában, télen csizmával, nyáron pedig csinos magas sarkúval. Iskolában nem öltözök kihívóan, általában egy farmer vagy cicanadrág egyszerű felsővel, és hozzáillő cipővel.

Milyen a férfiideálod?

- Az ideális férfi szeret, támogat és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Akinek a jelenlétében nem kell viselkednem, önmagamat adhatom. A barátom pont ilyen. Előfordul, hogy összekapunk egy-egy apróságon, de pár perc múlva mintha mi sem történt volna. vnm

Névjegy

Hobby: lovaglás és testedzés

Kedvenc étel: tészták, női szeszély

Ital: gyümölcslevek, tea.

Kedvenc könyv: Fátyol mögött (szereti az idegen kultúrát)

Kedvenc zene: mindent meghallgat, a rockot kivéve.

Méretek

csípő: 82 cm

mell: 87 cm

derék: 62 cm

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés