Magyarul is értenek a tengerentúli unokák Nyomtatás E-mail
2011. október 17. hétfő, 06:23

Egy éve adtuk hírül, hogy New Yorkban világra jöttek Pazdernyik Ildikó és Paul McKeighan ikrei – Bryce Bence és Jaydon Kende. Pazdernyik Erzsi mama tavaly egész nyáron ringatta tengerentúli unokáit, Jarjabkáné Erzsó skype-on látta el jó tanáccsal húgát.

A babák és szüleik nemrégiben hazautaztak és az evangélikus templomban Luptákné Hanvay Mária megkeresztelte a piciket. A rokonság egymásnak adta a kilincset, az eleven kisfiúk pedig érdeklődve figyelték a körülöttük zajló életet. A mamáéknál a cicák és a kutyusok kötötték le leginkább a figyelmüket, Pazdernyik papával és ifjabb Jarjabka Jocival még a pecabotot is elővették. Elmentek a szigethalmi ikertalálkozóra, elsétáltak a zöldséges boltba halacskákat nézegetni, lubickoltak a Balatonban, a Büdöstóban, nézelődtek a pesti állatkertben. A délutáni pihenőidőben pedig a dédimama (Varga Pálné) ringatta álomba őket. A kicsik mindent értenek magyarul is, néhány szóval már ők is próbálkoznak.

- Amikor megérkeztek, csak bébiételt nyammogtak - meséli Joci, de a férfiasabb ételek felé tereltem az ízlésüket. Csak úgy nyomták befelé a birkapörkölt szaftjába mártott kenyeret – büszkélkedik a keresztapa.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés