Get Adobe Flash player
Egyházi szolgálat az iskolákban Nyomtatás E-mail
2011. augusztus 30. kedd, 06:38

 

Megbecsülés bankettet tartott az Ifjúság- és Családépítő Szolgálat Bács-Kiskun Megyei munkacsoportja. A június 29-én Kiskőrösön rendezett évzáró bankett célja, hogy kifejezzük köszönetünket az igazgatóknak és munkatársaiknak, megköszönjük az intézményvezetőknek az együttműködést amit a 2010/2011-ben tanúsítottak.

 Megbecsülésünk kifejezésén túl célunk volt a partneri kapcsolat erősítése, illetve a következő tanév előkészítése. A rendezvényen részt vettek még a térség kapcsolattartói, a szolgálat munkatársai, valamint Kecel, Kiskőrös, Kalocsa és Soltvadkert városokban szolgáló lelkipásztorok is. A Magyar Pünkösdi Egyházat Pataky Albert elnök, a Pünkösdi Teológiai Főiskolát Ungvári Csaba rektor-helyettes képviselte. A meghívott igazgatók és munkatársaik értékelték az eddigi együttműködés eredményeit és megköszönték azt a szolgálatot, amit iskoláikban a diákok között végeztek a szolgálat munkatársai. A bankett lehetőséget kínált arra is, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást, s együtt beszéljünk arról a felelősségről, melyet vállaltunk a jövő nemzedékéért. Városi Ferenc, az egyház keceli lelkipásztora hangsúlyozta: aki fiatalokkal foglalkozik, az a jövőt építi, és aki a fiatalok tanácsadásában részt vesz, az a családokra is hatással van.

Az ifjúság megnyerése, nevelése fáradságos feladat, de nagyszerű befektetés - mondta.

Egyházunk számára is történelmi pillanat, hogy ott lehetünk az iskolai oktatásban, a jövő nemzedéknek erkölcsi, szellemi életének formálásában. Ebben a szolgálatban elkötelezett az iskolamisszió, a M.P.E. Ifjúsági és családépítő Szolgálata.

Jánosi Ferenc koordinátor

 
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés