Viczián Viktória Nyomtatás E-mail
2011. augusztus 08. hétfő, 06:36

Viki nem átlagos jelenség. 

A karcsú, felettébb csinos nő után mindenki megfordul az utcán. Platinaszőke haja, sudár termete, igényes megjelenése vonzza a tekintetet. A szépségét fotómodellként és hostessként kamatoztató hölgy azonban kilencéves kisfiára a legbüszkébb.

- Húszéves voltam, amikor Ádám megszületett - meséli Viki. – Azóta arra törekszem, hogy minél több időt töltsek vele. Balettművésznek készültem, de nem bántam meg, hogy feladtam a karrierem. Titkárnőként, menedzser-asszisztensként is dolgoztam, majd egy szoláriumban, később egy budapesti játszóházban helyezkedtem el. Mindezek azonban sok időmet elvették és nem lehettem annyit Ádámmal, mint amennyit szerettem volna. Egy idő után úgy döntöttem, hostessként és fotómodellként keresem meg a kenyeremet. Ez a munka kötetlenebb. Két évvel ezelőtt regisztráltak egy ügynökségen, és rajtuk keresztül nemcsak itthon, de külföldön, főleg Olaszországban vállalok párnapos munkákat.

A hostess szónak sok negatív felhangja van… 

- Az emberek zöme nincs tisztában a szó jelentésével. Külföldön elfogadott a hostessek tevékenysége. Hazánkban is egyre nagyobb teret hódít, hogy a menő cégek fogadásain, intelligens, jó megjelenésű lányok kalauzolják és kínálják a vendégeket. Egy-egy bemutatón a terméket reklámozzuk, nem magunkat áruljuk. Az ügyfelek jobban felfigyelnek a kellemes külsejű lányokra, így a cég termékeire is. Ez marketingfogás. Sokan elítélik az aktfotózást is, pedig ez ugyanolyan művészet, mint a természetfotózás.

Előfordult, hogy valaki bepróbálkozott?

Persze. Ebben az esetben udvariasan el kell hárítani a közeledőket.

Hogyan őrzöd meg a kislányos szépséged?

- Kozmetikusnál még életemben nem voltam. Nem használok ezerféle kenceficét. Rendszeres sportra nincs időm. Arra viszont következetesen figyelek, hogy a kisfiam egészségesen és tartalmasan étkezzen, közel másfél évig szoptattam is, amire büszke vagyok. C vitamint és Omega 3-mat szedek és kovaföldet is, ami a haj, a bőr és a köröm növekedésre hat kedvezően. És táncolni is nagyon szeretek - ez a balettos múltamnak köszönhető.

Névjegy:

Viczián Viktória

Magasság: 169 cm

Mell:90 cm

derék:60 cm

Csípő:88 cm

Kedvenc színe: rózsaszín, fehér

Ital: coca cola, Sex  on the beach koktél

Étel: sushi, halak, rukkola, csoki

Illat: Gucci-Flora

Állat: prérikutya

Sport: a tánc

Film: Adam Sandler, Gangstar filmek

Virág: vörös rózsa

Ruha: nőies, szexi, de kényelmes

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés