Siófokon pörgött a marschall bot Nyomtatás E-mail
2011. július 22. péntek, 06:54

Elsöprő sikerrel szerepelt a siófoki Nemzetközi Művészeti Fesztiválon a Holdfény mazsorett csoport és Kiskőrös Város Fúvószenekara július első hétvégéjén. 

A Nyár Fővárosában már régóta jól ismerik a marschall botos kiskőrösi lányokat és az őket kísérő zenekart, így nagy érdeklődés kísérte a fellépésüket. 

Mint azt Gmoser György, a lányok művészeti vezetője elmesélte, a Hajókikötőnél felállított szabadtéri színpad adott helyet a fesztivál műsorainak. A mazsorettek a közönség ütemes vastapsával kísérve adták elő több mint egyórás műsorukat. Közben a nézők között több kiskőrösi ismerőst is felfedeztek a lányok. Este hatkor utolsókként csatlakoztak az Aranypart - Petőfi sétány – Hajóállomás útvonalon felvonuló, mintegy ötszáz fős menethez. A kiskőrösi produkció magyaros fináléja, mint mindig, most is meghozta a sikert, a Szamosmenti induló és a csárdás után alig akarták elengedni a csapatot, egymás után kérték a ráadásokat.

Most egy kis pihenő következik aranyos Holdfény lányainknak és a fúvószenekarnak, majd augusztus 19-én útra kelnek, hogy Stadtlengsfeld testvérvárosunk közönségét is elkápráztassák.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés