Minden, ami az otthonunkhoz kell! Nyomtatás E-mail
2011. július 21. csütörtök, 07:04

Hufbau-Akker megnyitó

Július 1-jén ünnepélyes keretek között átadták a Hufbau-Akker Szakáruházat Kiskőrösön, a Dózsa György úton.

 Az Akker Plus kft új kereskedelmi egységében minden megtalálható, ami a lakásfelszereléshez, világítástechnikához, hideg-meleg burkoláshoz, fürdőszoba berendezéshez, épületgépészethez, villamossági szereléshez szükséges. Kötőelemek, szerszámgépek, szerszámok, festékek, autófelszerelési cikkek és kertészeti termékek széles választékát kínálják.

A megnyitó ünnepségen Font Sándor országgyűlési képviselő, a Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke elismeréssel szólt a beruházásról. 

- A kormány határozott szándéka, hogy a multikkal szemben elsősorban a kis-, és középvállalkozásokat támogassa. Köztudott, hogy ez a vállalkozói réteg foglalkoztatja a hazai munkavállalók kétharmadát. Kiemelte, külön öröm, hogy az Akker Plus Kft, és új létesítménye magyar kezekben van, magyar tulajdonosokkal, magyar munkavállalókkal. Így a megtermelt javak is az országban maradnak. Sok hasonló fejlesztésre van szüksége Magyarországnak, hogy a gazdasági fejlődés meginduljon – hangsúlyozta.

- Régi álmunk vált ma valóra – osztotta meg 

a hallgatósággal Endrődi Ferenc az Akker Plus Kft tulajdonosa. - Az építőipar mélyponton van. Az emberek többnyire a felújítások irányába fordulnak, mint az új építkezések felé. Ezért gondolkodtunk olyan szakáruházban, ahol mindent megkaphat a vásárló, ami egy otthon felújításához, szépítéséhez kell. 

Az első lépcsőt megtettük a kiskőrösi áruház megnyitásával. Most új célokat tűzünk magunk elé: tovább terjeszkedünk. Kecskeméten és Soltvadkerten is szeretnénk nyitni egy-egy hasonló áruházat. Bízunk abban, hogy a hozzánk betérők elégedetten távoznak majd, és törzsvásárlóként térnek vissza áruházunkba. Szakképzett kiszolgálóink igény esetén tanácsokkal látják el a vásárlókat, ami az együttműködés sikerének a záloga.

- Az új szakáruházban 1200 négyzetméternyi területen, 80 beszállító cég terméke van jelen, így az áruházi kínálattal összesen 28 ezer termékre bővült az Akker-Plus Kft árupalettája – adott tájékoztatást Zsikla Tamás kereskedelmi igazgató. - Azon dolgoztunk, hogy olyan szakáruházat hozzunk létre, ami a jövő követelményeinek is megfelel. Ahol a hozzánk betérők kényelmes parkolás után kellemes környezetet találnak, jól érzik magukat. Ezért az épületet a legmodernebb gépészeti technikával szereltük fel: mennyezet fűtés-hűtéssel, komplett légtechnikával. A gyorsabb kiszolgálás érdekében vonalkód leolvasó rendszerrel üzemelnek a pénztárak. Több mint háromszáz folyóméter polcrendszer található az eladótérben. Tizenöt értékesítő munkatársunk reggel héttől este hétig a vásárlók rendelkezésére áll, és a háttérintézményben is közel ennyien dolgoznak. Az új létesítmény 2500 négyzetméteres térkő burkolatú udvara parkolóként és külső kiállító térként szolgál majd – vezette végig az érdeklődőket az új szakáruházban Zsikla Tamás.

Az ünnepélyes ceremónián Font Sándor, Domonyi László polgármester, valamint Túrú Gábor és Endrődi Ferenc tulajdonosok vágták át a nemzetiszín szalagot. Másnap a nagyközönség előtt is megnyíltak az ajtók. A nap során ugrálóvár várta a gyerekeket, délután a Csík zenekar muzsikált, az első vásárlóknak pedig apró ajándékokkal kedveskedett az új Hufbau-Akker Szakáruház.

  

Zsikla Tamás kereskedelmi igazgató mutatta be az érdeklődőknek az új áruházat.

  

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés