Get Adobe Flash player
Lucullusi lakoma Nyomtatás E-mail
2011. január 21. péntek, 09:35

Lucullusi lakomával zárta az évet a Gondűző Borlovagrend. Közel százan gyűltek össze a Fortuna Étteremben: borlovagok, hozzátartozóik, barátaik, hogy értékeljék az elmúlt év eseményeit, majd mustrálják egymás nedűit.


A konyhafőnök és stábja ezúttal is kitett magáért. Kókai Viktor főszakács ötfogásos vacsorával készült, hogy elvarázsolja a gurmandokat: előétel, kacsamáj pástétom barack szósszal, majd fácán erőleves májas tésztafánkkal, a főétel áfonyás vaddisznóragu juhtúrós puliszkával, csopaki sertés rolád, Csáky rostélyos, desszertként pedig mindezt megfejelték erdei gyümölcsös palacsintával, amit karamellmártással öntöttek nyakon.


Persze minden fogáshoz a leginkább odaillő saját borokat kínáltak, összesen 28 új és óbort kóstoltak végig a borbarátok. A vacsora közben Filus János tanár úr és Lapid László exnagymester mutatták be a borlovagrend tagjai által készített kitűnő borokat.

 



További képek a cikk galériájában >> (Lucullusi lakoma: Gondűző Borlovagrend évzáró)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

Cikk galériája

 

 
Hirdetés