Get Adobe Flash player
Pihenőpark Csengődön Nyomtatás E-mail
2010. október 20. szerda, 13:40

Az Év Tanulója Emlékparkkal gazdagodott Csengőd központja.

Az óvoda épülete melletti önkormányzati területen 14 fa hirdeti, a csengődi diákok remek tanulmányi munkával bizonyították, megállják helyüket a nagyvilágban. Az idén két tanuló kapott megtisztelő lehetőséget, hogy egy-egy fát ültessen a díszparkba.


Balaton Anna nyolc évig kitűnő bizonyítvánnyal mutatta meg tehetségét, szorgalmát. Erőssége a nyelvek és a humán tantárgyak. Köszönő beszédében hangsúlyozta, nagyon szeretett ide járni, mert a tehetséggondozás főszerepet kapott a helyi nevelésben. Járt angol, biológia, matematika, történelem szakkörökre. Jelenleg a Kecskeméti Református Gimnázium angol tagozatos osztályában végzi tanulmányaimat.


Ötvös Martina szintén végig kitűnő bizonyítványt tudhat magáénak. Biológia, matek és angol szakkörre is járt. Jelenleg Szegeden a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban tanul.
A megható rendezvényen egy nyugdíjas pedagógust is köszöntöttek.

Stettner Antalné
, Juliska tanító néni Aranydiplomát kapott, ötven éves főiskolai ballagása emlékére.

Az egykori csengődi tanító 38 évi hivatásgyakorlás után ment nyugállományba. S bár öt éve családjához költözött Kiskunhalasra, azért elmondta, mindig megdobban a szíve, ha Csengődről hírt kap, vagy ellátogat egykori hazájába.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés