Felújításokat tervez a Sportigazgatóság Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2012. július 11. szerda, 06:43

Beszámolt éves munkájáról a képviselőknek a Kiskőrösi Sportigazgatóság. A Harangozó Péter igazgatása alatt működő intézményhez a városi sportcsarnok, a sporttelep, valamint a szabadidőpark működtetése tartozik. Tevékenységi köre a város sportvagyonának kezelése, a helyi diák- és szabadidősport szervezése, valamint a városi versenysport igény szerinti szakmai támogatása. 

Az elmúlt évben forráshiány miatt nem végeztek a sportlétesítmények területén komolyabb fejlesztéseket, csupán az állagmegóvásra, karbantartásra, kisebb felújításokra törekedtek – olvasható a beszámolóban. A jövőben nagy szükség lenne a Városi Sporttelepen egy nyilvános wc építésére, a klubház vizesblokkjának, valamint a Május 1. utca felőli kerítésfront felújítására. A Szabadidőparkban a presszó előtti területen a tereprendezés is szükséges lenne, valamint a labdafogók felújítására, magasítására, a KRESZ park bővítésére. A sportcsarnok igényli a legtöbb felújítást, itt többek között a lelátókat kellene újra lakkozni, kicserélni az alattuk lévő linóleumborítást, az öltözők is megérettek a modernizálásra, a fűtés- és a világítási rendszer pedig a korszerűsítésre.

A Városi Sportigazgatóságon az igazgató mellett egy sportszervező-adminisztrátor, egy karbantartó, valamint két pályamunkás és két takarító dolgozik. Az elmúlt évben személyi jellegű kiadásokra 11 millió 977 ezer forintot, dologi kiadásokra pedig 6 millió 257 ezer forintot fordítottak. Rendezvényeikből 4 millió 453 ezer forintos bevételük volt, mindemellett 647 ezer forint támogatást kaptak.

 
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés