Get Adobe Flash player
Településbörze a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2012. július 10. kedd, 06:46

2012. június 12-én a kecskeméti Mercedes-Benz-gyár munkatársainak zártkörű településbörzét tartottak az üzemben, ahol Kiskőrössel együtt 25, Kecskemét 60-80 kilométeres körzetében található város, illetve község mutatkozott be.  

A börze elsődleges célja az volt, hogy a Kecskeméten és környékén letelepedni kívánó munkatársainak segítsen a lakhelykeresésben és a települések megismerésében.  

A kiállító standokon a konkrét lakhatási feltételektől kezdve, a települések infrastruktúráján át, a bejárási lehetőségekig a dolgozóknak közvetlenül volt alkalma megismerni a szóba jöhető lakhelyeket. Sokan érdeklődtek a településen található ingatlanok árairól, a bérlés és a vásárlás részleteiről, lehetőségeiről, de számos kérdést tettek fel a dolgozók a város iskoláiról, óvodáiról, oktatási intézményeiről is.

Más településekhez hasonlóan, Kiskőrös is magas színvonalon, szóróanyagokkal és ismertető füzetekkel, valamint konkrét ajánlatokkal felkészülten állított ki a börzén, ahol az érdeklődők a helyi élelmiszertermékeket is megkóstolhatták. 

A börze kellemes, családias hangulatban telt, ami azért is fontos, mert a rendezvény elsősorban a családos dolgozóknak kívánt segítséget nyújtani, hogy megtalálják a legkedvezőbb lakhatási, illetve bejárási lehetőségeket.

Bízunk benne, hogy a településbörze segítségére volt a kecskeméti Mercedes-Benz gyár munkatársainak, és sokan választják majd letelepedésük helyéül városunkat.

Domonyi László, polgármester

 
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés