A füredi Anna-bál Szépe Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. augusztus 05. péntek, 06:31

Természetes szépségével és elragadó mosolyával vette le a lábáról a zsűrit Frei Nikolett a 186. Füredi Anna-bálon.

 A 21 éves szerény kiskőrösi hölgy azonban nem szeretne hosszútávon a média reflektorfényében tündökölni. Életét a pénzügy és számvitel világában tervezi, mely egyetemi tanulmányainak tárgya. A különleges pompával megrendezett balatonfüredi Anna-bálon elért siker meglepetésként érte.

- Barátom, Diglics Dániel édesapjától karácsonyra kaptuk az Anna-báli belépőket. Még soha nem voltam ilyen patinás rendezvényen, ahol politikusok, vállalkozók, színészek, művészek vesznek részt. Tudtuk, hogy reformkori öltözékben illik megjelenni, így egy budapesti szalonból kölcsönöztem a hófehér báli ruhát. Anita, a sógornőm készítette a frizurámat és a sminkem is. A természetességem próbáltuk hangsúlyozni, nem vagyok híve a hivalkodásnak. Vélhetően ez fogta meg a zsűrit is, amikor a legszebb 15 közé beválasztott. Az Anna bálon nem csak a szépség dominál, hanem a kisugárzás, a külső-belső összhang, a hitelesség és a visszafogottság is. A kiválasztottak között a személyes szimpátia döntötte el az elsőbbséget, no, meg a telefonos szavazás. Később megtudtam, hogy összesen 40 ezer voksot adtak le, ebből több mint 10 ezret a nevemre. Rengeteg gratulációt, biztatást és jó kívánságot kaptam kiskőrösiektől és vidékiektől. Köszönet a családomnak, a barátoknak, a barátom szüleinek és minden szavazónak a támogatásért. Külön köszönet az asztaltársaságunknak, és annak a 70. házassági évfordulójukat ünneplő Amerikából hazatért magyar párnak, akik több száz sms-t küldtek, és még a tengeren-túli barátok figyelmét is felhívták az eseményre. 

- Most egy évig birtokolhatom az Aranyalmát és a kék szalagot, a hatalmas herendi váza pedig örökre emlékül marad. Jutalmul kaptam egy egyhetes egyiptomi nyaralást is, ahová Dániellel együtt megyünk, és a Duna TV stábja fogja követni a vakációnkat. A legnagyobb megtiszteltetés számomra, hogy Kiskőrös nevét öregbíthetem ezzel a címmel.

Névjegy:

Frei Nikolett: 21 éves, a Corvinus Egyetem 3. évfolyamos hallgatója, másfél éve boldog párkapcsolatban él, hobbija a lovaglás, valamint a sárkányrepülés, melyet édesapjával folytat.

Kedvese, egyetemi hallgatótársa, Diglics Dániel

 
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés