Eltűnt brifkó, elszabadult indulatok Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. július 19. kedd, 21:50

Július 9-én ismeretlen tettes ellopott az egyik zöldség-gyümölcs üzletben egy pénztárcát. A brifkóban 240.000 forint készpénz, egy bankkártya és személyes iratok voltak.

Csövesek az áruházban

Egy kiskőrösi áruház hátsó, zárt raktárából tűnt el 400 ezer forint értékben különféle réz és klímaszerelési cső és egyéb anyag július harmadikán éjjel.  A nyomozók előtt eddig még nem ismeretes, hogy hogyan jutott be a raktárba a tolvaj.

Önkezével vetett véget

Eljárást indított a rendőrség, hogy kivizsgálják egy 51 éves férfi rendkívüli halálesetének körülményeit, akire felesége házuk fészerében felakasztva talált rá. A lefolytatott szemle során bűncselekményre utaló jelet nem találtak a rendőrök.

Elszabadult indulatok

Két csengődi férfi belekötött K. Gergő 25 éves bicskei lakosba és sógorába a 20 esztendős B. Tiborba egy kocsmában július 7-én nem sokkal éjjel tizenegy óra előtt. A férfiak nem elégedtek meg a szócsatával, bántalmazták is a másik két férfit. Garázdaság vádjával indul ellenük eljárás.

Elvitték a házimozit

Ismét kiraboltak egy tanyát.  A budapesti tulajdonos május óta nem járt az ingatlanon, ezért csak július 5-én vette észre, hogy a házának az ajtaját befeszítették. Egymillió forint értékben vittek el tőle bútorokat, televíziót, házimozi rendszert, valamint különféle használati eszközöket. A betörők a rongálással 50 ezer forintos kárt okoztak a tulajdonosnak. 

Vezetéktolvaj

Hetvenezer forintos kárt okozott az az ismeretlen tolvaj, aki egy kiskőrösi kft telephelyréről levágott és elvitt mintegy 50 méter kábelt. A vezetéktolvaj nagy valószínűséggel június 30. és július 7. között károsította meg a kft-t.

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés