Vica nem könnyen adja be a derekát Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2011. június 09. csütörtök, 12:06

Nyáron minden és mindenki szabadabb, a vágyak kielégítésére buzdít az egész világ. Cipőfüggő lányok, gazdag urak fiatal szeretői, kokainista topmenedzserek, hűtlen szeretők…


Mi a közös bennük? Engedtek a CSÁBÍTÁSNAK. A szépség, hatalmasság, gazdagság, fontosság, nélkülözhetetlenség, szeretettség illúziójának. A dietetikusként végzett, jelenleg szakmáján kívül dolgozó szingli hölgy, Csergő Vica osztotta meg velünk véleményét e témában.

- A 28 év, a hátam mögött lévő eddigi kapcsolataim, no, és a neveltetésemnek köszönhetően nyugodtam mondhatom, nem vagyok egy könnyen elcsábulós fajta. Korábban évekig tartó szerelmi szálak fűztek a kedvesemhez, most szingli vagyok. Nem keresem tudatosan a következőt, úgy is eljön, ha itt az idő.


Mi az, amitől engedsz a csábításnak?
- Mint általában a hölgyek, én is a szépre, jóra vágyom. Legyen a férfi ápolt, jó megjelenésű, intelligens. De ez még kevés ahhoz, hogy valami kialakuljon közöttünk. Kell az a bizonyos rezgés. Az a megmagyarázhatatlan érzés, ami valósággal beléd csap, mint a villám. Amikor már csak a kémia működik, az agy nem…

Szóval nem vagy egy „könnyű Katát táncba vinni” eset?
- Nem, nem. Sem a családi, sem a saját értékrendembe nem fér bele a meggondolatlanság vagy az egyéjszakás kaland. Sajnos elég sok rossz példát látok erre. Hétvégenként a Jet kúton pultosként dolgozom, olykor több százan is szórakoznak itt.

A fiatal lányok könnyen elcsábulnak egy szép autónak, a hamis udvarlásnak. Kihívóan öltözködnek, mértéktelenül isznak, és a többiről ne is beszéljünk… Végzetes hibába esnek azzal, ha könnyen engednek a csábításnak. Csakúgy, mint azok a komoly kapcsolatban élő férfiak, akik egy kivillanó női comb láttán elfelejtik hitvesi esküjüket.


A nők vagy a férfiak engednek hamarabb a csábításnak?
-  A nők gyorsabban a fékre lépnek. Egyrészt az anyagi függőség miatt, másrészt félnek attól, hogy nehezebben találnak társat maguknak egy-két gyerekkel hozományban. Elítélni azonban senki sem szabad. Mert azt azért tudjuk, ok nélkül senki sem kockáztat, akár milyen ellenállhatatlan az a csábító.


Te sosem csábulsz el?
- Dehogynem. Egy szép ruhának, egy ékszernek biztosan. Imádom az egyedi, nőies rucikat, tele a szekrény velük, mégsem tudok időnként ellenállni, hogy ne vegyem meg. A fogékszeremet is azért rakattam fel, mert évek óta vágytam rá. Imádom a nyarat, ilyenkor kiülünk a csajokkal a Panama Cukrászda elé, elnyalunk egy-két fagyit, kidumáljuk az élet rejtelmeit – ilyenkor is engedek a csábításnak.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés