Szultán és a háremhölgyek Nyomtatás E-mail
Írta: Boda Zsuzsa   
2011. március 04. péntek, 13:54

Keleti kényelemben volt része Antalfi Antal igazgatónak az idei Wattay szülők-nevelők bálján a Szarvas Fogadó éttermében.


Legalábbis egy röpke tíz perc erejéig, míg szultánként trónolt a nagygyűlésen, de a szülők remélik, hogy az est kellemes emlékei kitartanak majd a nyár eleji vizsgák idejére is. Mert jókedvben, vigalomban és mulatságban nem volt hiány, ahogy ezt a wattays bálozók már megszokhatták az elmúlt közel másfél évtized alatt. Sándor György humorista műsora után elképesztő fogásokkal következett a vacsora, amit túrókapuccino zárt rumos meggyöntettel és gesztenyés habbal.


A Wattay Való Villába is bepillanthattunk a tanároknak köszönhetően, és szurkolhatott a vendégsereg a Megawatt sztárjainak. A Flash Tánc Sport Együttes produkciója, a hastáncos hölgyek fellépése majd a néptáncosok csárdása megadta a kezdő ütemet a táncparkett ördögeinek is, akik aztán Szekeres Misi zenéjére hajnal ötig ropták.





Sipiczki György és Nemes László


A Wattay iskola támogatói:
Antalfi Antal igazgató és Boda Zsuzsa, a szülői munkaközösség vezetője ezúton is köszönetet mondanak Hollósi Györgyné főszervezőnek, Horváth Istvánnak és ifj. Horváth Istvánnak a háttérmunkákért, a szülőknek a sok segítségért, a pedagógusoknak a vidám műsorért és a támogatóknak: Kőrösi Hírek- Nagy Tamás és Gmoser Alíz, Elektro Favorit – Kuti István és Balázs Róbert, Dentivan Kft.- dr. Pataricza Iván – Ignácz Csaba, Izsáki Házitészta, Goods Market- Schautek János, Csepi Könyvesbolt, Endrődiné Sámel Zsuzsanna, Maglódi János József Attila úti baromfibolt, Bányainé Kistamás Erzsébet, Vasalófutár, Jarjabka József- József Attila úti zöldségesbolt, Boldoczkiné Molnár Terézia, Czinkóczki Szilvia, Vinotrep Kft- Trepák János, Kecel-Borker Kft- Travnik János.

További képek a cikk galériájában >> (Wattay iskola bálja)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés