Százharmincan mulattak a tabdi focisták Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2011. február 23. szerda, 10:40

A tabdi focisták nem csak a labdarúgáshoz értenek. Ez világosan megmutatkozott a minap megrendezett sportbáljukon is.


Mulatozásban, humorban legalább olyannyira állják a sarat, mint a komoly tétmeccseken. Közel százharmincan jöttek össze, szurkolók, sportbarátok, feleségek, családtagok, hogy együtt ünnepeljék a tavaszi szezon nyitányát.


Fábián Sándor polgármester, aki egyben az egyesület elnöke is, megköszönte a támogatóknak az anyagi felajánlásokat, a csapattársak hozzátartozóinak pedig azt, hogy sokszor a közös családi együttlétet áldozzák fel a sport érdekében. Hozzátette, e két dolog nélkül nem működne a sportélet ilyen szinten, mint most. Tabdi mindig is büszke volt arra, hogy megye II-ben helyt állt.


Gyönyörű a pályánk – mondta, és külön öröm, hogy ifjúsági csapattal is rendelkezünk, van tehát utánpótlás is. A közeljövőben tervezzük, hangsúlyozta, hogy bővítsük a sportegyesület palettáját és elindítunk egy judo-szakágat is az egyesületen belül. Így a most működő szakkörnek nagyobb lehetősége válik pályázat elnyerésére.

Szilágyi István, a szervezet alapító tagja gratulált a fiúknak és további küzdésre biztatta őket. A többfogásos ízletes vacsora után elszabadult a „pokol”. A sportfelszerelésekkel díszített terem hamar megkopaszodott, és a lelkes focisták és szurkolóik magukra öltötték ezeréves mezeiket, nadrágjaikat, lábszárvédőjüket. Így mulatták át az éjszakát. Ebből is látszik, a tabdi focisták nem csak a játék, de a humor nagymesterei is!

 

További képek a cikk galériájában >> (Tabdi sportbál)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés