Vendéglátósok buliztak Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. február 18. péntek, 12:22

Közös asztal mellett ünnepeltek, buliztak a környék vendéglátósai. Idén tizennegyedik alkalommal jöttek össze a szakmabéliek, hogy együtt pihenjék ki a mögöttük lévő báli időszakot.


Hiszen ők minden mulatságon keményen dolgoznak, számos rendezvényen trappolják végig az éjszakát. Idén a Fortuna étterem vállalta a házigazda szerepét.


Szabó "Janika" és csapata


Kovács Attila üzletvezető reményét fejezte ki, hogy még több vendéglátóegység csatlakozik hozzájuk a közös bálozásban, majd kiemelte, mennyire fontos, hogy összetartsanak az egy szakmában dolgozók. A szakácsok és felszolgálók mellett a zenészek is kitettek magukért, sorra mikrofont ragadtak.


Rendezte: a Fortuna étterem


Játszott a Szamos Band, Szekeres Mihály, Geiger Péter, Grábics Öcsi és Csörgő Zoltán valamint Kothencz Lajos. Sztárvendégként Rehpity Kata és Zsuzsa érkezett, no meg a mulatós király, Bunyós Pityu. Horváth Erzsike és Jakab Melani látványos táncprodukciója pedig nagy tapsot kapott. A vendéglátósok tudják, hogyan kell mulatni, csak a pirkadat vetett véget a bulinak.


Támogatók:
Hazai Hús Zrt. Turancsik László, Soproni Sörgyárak, Coca-Cola Magyarország Kft., Vitaszek Attila, Boranal Kft., Vinotrep Kft. Trepák János és a zenészek


Holdfényes billiárd klub és Korona Pizzéria


Retro 2


Anna vendéglő

További képek a cikk galériájában >> (Vendéglátósok buliztak)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés