Vámpírok bálja Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2011. február 18. péntek, 11:23

Vámpírok és boszorkányok között ünnepeltek a Bem iskola szülői és tanári kara.


Mint ahogyan azt minden évben megszoktuk, most is pazar dekorációval alakították a sötétség barlangjává a sportcsarnokot, ahol mintegy 400 fős vendégsereg gyűlt össze. A jótékonysági bálon bemutatkoztak a Flash Táncsport egyesület tagjai. A tanári kar pedig egy humoros jelenettel röptette álomvilágba a megjelenteket.


Drakula gróf (Bella László) három menyasszonya (Petriné Bugán Barbara, Martinné Ba Erika és Czeglédi-Miklósa Tímea) közül az egyik életét vesztette, mert kiment a napra. A bánat olyannyira gyötörte a vámpírok fejedelmét, hogy a szolga népe mindent elkövetett a kiengesztelésére. Próbálkoztak új asszonnyal, de neki csak Tímea kellett! Hívatták a boszorkányt (Horváth A. Gézáné), hogy varázsolja életre a holtat.


Az ördögfiúk (Burka Lajos és Gmoser György) septében körbejárták a vendégek asztalait, hogy ifjú vért (vörösbort) gyűjtsenek az újraélesztéshez. Majd a Király, Jimy is dalra fakadt (Harangozó Péter), de semmi nem segített. Ekkor a zene halhatatlan királya, Michael Jacson (Kunhegyesi Martin) lépett a színpadra, akinek táncától feléledt a szülői munkaközösség elnöke: Tímea. S nem csak ő, hanem az egész alvilág életre kelt. Vámpírok és holtak lepték el a termet. A félelmetes élményt egy impozáns lézershow zárta.


A kiváló vacsorát a Fortuna étterem szolgáltatta, a zenéről pedig a budapesti Black Velvet együttes. Aki pedig a jó öreg diszkóra vágyott, az aulában rázhatta kedvére a csípőjét. Éjfélkor több száz tombola került kalapács alá. A bálozók reggelig mulattak.


A Bem iskola támogatói:
Aramis, férfi-női divat - Rohoskáné Szilvia,
Kancsárné Bolemányi Erzsébet, Kancsár Attila
Hrutka Pékség, Rékasiék, Kakuszi Csaba és felesége
TanárÚrKérem Papírbolt (Szabó Jánosné)
Kiss és Társai kft, Retro 2 (Kurdi Gábor), Torgyik Gábor és felesége Edit, Lehoczki Csaba, Rákóczi Nándor
Raifeissen Bank, Rákóczi Csemege (Tóth Tivadar), Csepi Könyvesbolt,
Álomvirág (Barkóczyné Mariann), Piac téri Virágüzlet, (Ba László), Ba Irén Virágüzlete, Teréz Gyógycikk, Boranal kft, Fókusz Optika, Bokrosné Pohankovics Rita, Dóczi Zsanett, Öreghegy Szőlőbirtok kft, Krecsné Podmaniczki Tünde, Éva Méteráru, Kiskőrös és Vidéke Áfész Zrt,
Noga Dekor - Kovács Zoltán és Kaposi Nóra, Kati Virágbolt Ridegné Sípos Katalin, Material Plastic kft (Garami Zoltán és Garami Zoltánné), Ádám Éva Divatüzlet, Domro Borgazdaság, Szentpéteri Borászat, Vinotrep kft,
Szegon Kft, Czeglédi László és Czeglédi-Miklósa Tímea

 

További képek a cikk galériájában >> (Bem iskola bálja (2011))

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés