Diáklázadás a szalagavatón Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2010. december 22. szerda, 11:05

Még mielőtt bárki forradalmi lázba jönne, le kell szögeznünk, a hír csak részben igaz. A 11. osztályos gimnazisták egy diáklázadás ötletét vetették fel az idei szalagavató ünnepségen, persze csak a tréfa kedvéért.


Nagy sikert aratott produkciójuk által képet kaptak a szülők és a vendégek az iskola falai között zajló életről, izgalmakról, a szünetek eseményeiről: a titkos leckemásolásról, a másik nemmel való ismerkedésről. A jelenet végén azonban a helyi vagányok gyorsan rájöttek, ők maguk is szeretnének jövőre sikeres érettségi vizsgát tenni, ezért jobb, ha megbékélnek a helyzetükkel, és tanulásra adják a fejüket.


Melkvi Tibor fantasztikus táncprodukciója


Öt osztály, közel száz diák ruhájára tűzték fel a végzős osztályfőnökök az iskola névadója, Petőfi Sándor arcképével díszített kitűzőt és a kék szalagot. A teltházas rendezvényen tiszteletét tette Font Sándor országgyűlési képviselő és a város vezetése is.


Czérna Dominika, Pál Andrea, Csaba Sára és Farkas Tímea a 12.a osztály végzőssei


Az ünnepélyes ceremóniát a hófehér ruhába és fekete szmokingba öltözött fiatalok klasszikus keringője zárta. Majd a formaruhába öltözött végzősök büszkén hívták táncba tanáraikat és szüleiket.



További képek a cikk galériájában >> (Diáklázadás a szalagavatón)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés