Romantikus esküvő Mallorcán Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2010. november 02. kedd, 10:52

A kiskőrösi Banyári Anett és a soltvadkerti Szigeti Tamás éppen 10 éve pillantották meg egymást a Kőrösi Szüreti Napokon.
- Szerelem volt első látásra – mondják az ifjú házasok. A vasárnapi tűzijátékot már kéz a kézben csodáltuk.

- Pár évvel később ismét a szüreti napok tűzijátéka alatt kérte meg a kezemet Tamás – emlékezik a romantikus pillanatra a boldog feleség. - Még arra is ügyelt, hogy éppen ott álljunk, ahol anno álldogáltunk. Mindketten romantikus alkatok vagyunk, szeretünk apró meglepetéseket okozni a másiknak. Az eljegyzés után terveztük a nyári esküvőt, de kislányunk, a most 2 éves Mirella Mia közbelépett. Kislányunk születése után végül csak halogattuk, halogattuk az esküvőt, minden fontosabb volt.


Aztán amikor tervezgettük az idén a nyári nyaralásunkat, Mallorcát választottuk, mert megtetszett egy gyerekbarát hotel, ami közvetlen a fehér homokos tengerparton feküdt. Le is foglaltuk a szállást, és miután az interneten megnéztük a szálloda képeit, láttuk hogy itt bizony egy mesebeli kert van lagúnás medencékkel, pálmafákkal, fehér homok, szóval gyönyörű volt, mondhatom élőben még szebb.

És hirtelen kipattant az ötlet a fejünkből, próbáljunk meg 1 hónap alatt esküvőt szervezni. Persze titokban, a család bevonása nélkül, ők csak annyit tudtak hogy nyaralni megyünk. Volt is nagy meglepetés mikor hazaértünk.


Ismét az interneten találtunk egy külföldi esküvőszervezéssel foglalkozó utazási irodát, akik nagyon segítőkészek voltak és egy mallorcai spanyol esküvőszervező hölgy segítségével nekiláttak a szervezésnek. Itthon mi is elindultunk ruhát keresni és szerencsére meg is találtuk álmaink ruháját a Daalarna Szalonban, amiket a kedves varrónők 2 hét alatt meg is varrtak. Nagyon profi csapat, az anyagok egyszerűen fantasztikusak, egyáltalán nem gyűrődtek, pedig a bőröndbe bizony be kellett tuszkolni ezeket.


Az esküvőre 2010 augusztus 29.-én délután 5 órakor került sor. A szertartás a szálloda álomszép kertjében zajlott, ami nagyon meghitt és romantikus volt. Csak a férjem, én és a kislányunk, a pap, a tolmács, a fotós, és az ott megismert két magyar család volt jelen. Tényleg csak rólunk szólt minden pillanat.


Ezt követte az ünnepélyes homoköntési ceremónia, majd a pezsgős koccintás és az ajándék torta elfogyasztása. A homoköntésben kislányunk is részt vett, ami nagyon tetszett neki, másnap is mondogatta, hogy „Mia önteni homotot még még”. A naplementében pedig kívánság lámpást röptettünk.

Életünk egyik legszebb élményévé vált ez a csodálatos nap, a családnak pedig megígértük, bepótoljuk az elmaradt lagzit egy nagy bulival – mondja egymásra pillantva a boldog pár.

 

Hozzászólások  

 
#4 Timi02 2012-07-03 09:53
Szeretnék többet megtudni a Mallorcai esküvővel kapcsolatban.Nem gond ha nem hivatalos.
Az címre szeretnék kérni infókat,vagy a fent említett menyasszony elérhetőségét amennyiben lehetséges.
Köszi előre is.
Üdv:Timi
 
 
#3 Tiamia 2012-04-03 09:08
Szia.
Én az egyik közösségi oldalon kerestem rá a menyasszony nevére, és ott találtam e-mailes elérhetőséget. A férjemmel mi is Mallorcán szerettük volna tartani az esküvőnket, de megtudtuk, hogy sajnos Spanyolország (így Mallorca is) nem engedi külföldiek számára a hivatalos polgári szertartást. Mi mindenféleképpe n hivatalos szertartást szerettünk volna, így Olaszországra esett a választásunk, ott tartottunk egy nagyon szép hivatalos polgári szertartást. A fenti menyasszony, Anett elérhetőségét én is meg tudom adni, ha neked nem sikerül kiderítened, de akkor kérlek, adj meg egy e-mail címet, amire elküldhetem, itt nem szeretném közzétenni. Üdv, Anita
 
 
#2 zohan46 2012-04-01 22:51
Én is most olvastam erről a párról és szeretnék tőlük a mallorcai esküvővel kapcsolatban kérdezni.Már mindenhol próbáltam ezzel kapcsolatban keresgélni de csak őket találtam.Van lehetőség velük kapcsolatba lépni?Köszönettel
 
 
#1 Tiamia 2011-04-03 20:22
Szeretnék érdeklődni, hogy az itt megismert párral fel lehet-e venni valahogy a kapcsolatot, ugyanis az esküvő szervezéssel kapcsolatban szeretném a tanácsukat kérni, mert mi is Mallorcán szeretnénk házasodni. Előre is köszönöm! Üdvözlettel,
Tiamia
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés