Sikeres volt a falunap Nyomtatás E-mail
Írta: Boda Zsuzsa   
2010. szeptember 30. csütörtök, 12:44

Egy évtizede, hogy az imrehegyiek életre hívták a település legnagyobb ünnepét, az Imrehegyi Falunap rendezvényét.

Az idei program reggel 8 órakor kezdődött, amikor zenés hívogató invitált mindenkit a Szabadidőparkba. A kicsik a felfújt légvárnál csúszdáztak, a fiúk a focipályán csaptak össze, a nagyobbak pedig a szabadtéri színpadnál tapsoltak, ahol a népszerű vendégművészek mellett a lelkes helyi amatőrök minden korosztályból megcsillogtatták tehetségüket.


Az óvodások és az iskolások műsora után a Bad Ice Girls moderntánc formáció, majd a Búzavirág tánccsoport, később a Nyugdíjas klub és a felnőtt színjátszók is felléptek. A támogatók jóvoltából nem maradhatott el idén sem a gulyás és a foszlós kalács, amiből az egész falu és persze a vendégek is jóllaktak.

A szomjukat pedig a borsátraknál a helyi borok kóstolásával csillapíthatták. Mert ez már így szokás Imrehegyen: a játék, a móka és kacagás, esti báli mulatság mellé gasztronómiai élvezet is jár. Gyenizse Lajosné polgármester pedig kiváló és vendégszerető háziasszony módján gondoskodott arról lelkes szervező-csapata élén, hogy minden zökkenőmentes legyen.

Az Üde-Kunság Vidékfejlesztési Kft koordinálásában a település a Leader programon keresztül 1 millió 104 ezer forintot nyert a rendezvényre, így a sátorbérlés és a fellépő művészek tiszteletdíja nem a falu büdzséjét terhelte.

További képek a cikk galériájában >> (Imrehegyi falunap 2010)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés