Hajnalig mulattak a kőrösi teniszbálon Nyomtatás E-mail
2010. március 04. csütörtök, 10:20

 

A teniszbált több mint tizenöt éve hagyományosan február utolsó szombatján rendezik meg. A télűző, tavaszköszöntő mulatságon a tenisz klubtagok és szeretteik hajnal négy óráig ropták a táncot a kiskőrösi Hotel Vinumban.

 

 

 

- Már decemberben elkezdtük szervezni a bált, hogy minden tökéletes legyen – fogalmazott Szabó Tibor főszervező. – Már a bejáratnál welcome-drink fogadta a vendégeket, a kitűnő vacsora és a LaBamba zenekar vérpezsdítő muzsikája pedig remek hangulatot teremtett. Ezúton is köszönöm Pohankovics Editnek a segítséget és az együttműködést.

További képek a cikk galériájában >> (Teniszbál Kiskőrösön)

 

Hozzászólások  

 
#5 kisvirág 2010-03-09 22:59
re:#4
KingBoyB, az idézeted király....
 
 
#4 KingBoyB 2010-03-08 09:52
re: kisvirág

Értem már, és valahol egyet is értek, hisz tényleg nagyon fontos a szólásszabadság , ezt talán éppen Petőfi szülővárosában kell a legkevésbé megmagyarázni. Inkább egy idézettel kommentálnám a dolgot:
"A többség dönt" szabály csak akkor működik, ha az egyéni jogokat is figyelembe vesszük. Mert öt farkast és egy bárányt nem szavaztathatunk meg arról, hogy mi legyen a vacsora.
(Larry Flint)
 
 
#3 kisvirág 2010-03-07 23:48
Úgy érzem, sajnos semmi köze a báli szezonhoz, pedig azt hittem azért nincs Fórum, mert a szerkesztők mulatoznak...
De szerintem azért nincs, mert "demokrácia van". Csak arra reagálhatsz, amilyen téma megjelenik a Régiónaplón...
Na nehogy már eszünkbe is jusson valami más!!! például a politika...??? és főleg nehogy lássa is valaki más, mint aki minden témát elolvas, és főleg hogy regisztrált!!!
Lehet hogy a pártok összefogtak ...??? és kuss minden magán-vélemény...???
 
 
#2 KingBoyB 2010-03-05 00:18
Ma vettem én is észre, hogy eltűnt a főmenüből a Fórum funkció, de elárulja nekem valaki, hogy ennek mi köze a báli szezonhoz?
 
 
#1 kisvirág 2010-03-04 22:43
A Régiónaplónak: Ez azt jelenti, hogy amíg tartanak a bálok, azaz tart a "cirkusz", -kenyér nem fontos-, addig nem kélhet életre a Fórum?
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés