Get Adobe Flash player
Élőhal a kiskőrösi szociális boltban Nyomtatás E-mail
2011. április 06. szerda, 11:34

Újra várja a vásárlókat a Gazdakör koordinálásával működő Szociális Bolt a Piactéren. Március 22-től ismét működő boltban a helyi és a környékbeli gazdáktól beszerzett friss árukészlet mellett többek között pékáruval, tejtermékekkel, tartós élelmiszerekkel és kozmetikai-háztartási cikkekkel töltötték fel a polcokat. Újdonság, hogy élőhal is kapható.


Tóth Tivadar üzletvezető reméli, hogy a rövid kényszerpihenő után hamar visszaszoknak a boltba a régi vevők, hiszen itt kedvező feltételekkel, a szokásosnál jóval olcsóbban vásárolhatnak. Az üzlet kiváló lehetőséget teremt a helyi gazdáknak arra, hogy helyben megtermelt termékeiket értékesítsék, és ne kelljen utaztatni az árut. Tehát mindenkinek megéri- eladónak-vevőnek egyaránt.


Szentpéteri Attila, a Kiskőrösi Gazdakör vezetője és Domján Gergely, a Magosz megyei elnöke a megnyitón


A kiskőrösi a 77. bolt az országos hálózatban, mely az őstermelőknek, biokertészeknek lehetőséget biztosít a kedvező értékesítésre.
Az ünnepélyes újranyitáson Szentpéteri Attila, a Kiskőrösi Gazdakör vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Domján Gergely, a Magosz megyei elnöke, az országos szövetség alelnöke hangsúlyozta a magyar élelmiszerek kiválóságát.

Az élelmiszer bizalmi termék, nem mindegy tehát, hogy milyen forrásból vásárolunk, mit esznek gyermekeink. Örömmel tölt el, hogy az üzlet újra megnyílt és az eddigieknél szélesebb palettáját kínálja a magyar termékeknek- mondta az elnök, majd sok sikert kívánt a működtetéshez.

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés