Anna Vendéglő és Panzió Soltvadkert Nyomtatás E-mail
2011. március 09. szerda, 13:12

Az Anna Vendéglő és Panzió a Soltvadkerti-tóhoz vezető kisforgalmú út mellett található, ahol minden vendégüknek szép természeti környezetben garantálják a csendes, nyugodt pihenést.


Az épületegyütteshez két hektár parkosított kert és horgásztó is tartozik - partján asztalokkal, székekkel, hintaággyal, szalonnasütési és bográcsozási lehetőséggel. A gyermekeket játszótérrel várják, megcsodálhatják állataikat is - pávák, vadkacsák, tyúkok, galambok, cicák szaladgálnak az udvaron.

Az étterem melletti kertben lévő kápolnában polgári és egyházi esküvői szertartásokat vállalnak: a különleges szabadtéri esküvővel még emlékezetesebbé teszik a meghitt pillanatokat.
Szerdától szombatig élőzenével kedveskednek vendégeiknek: Martin László gondoskodik a jó hangulatról.

Különleges szolgáltatásuk a nagy népszerűségnek örvendő svédasztal, ahol vasárnaponként 30-40 féle étel közül lehet válogatni.

Vállalják még:
- családi rendezvények
- üzleti megbeszélések (egész területükön internet elérhetőséggel)
- konferenciák
- bálak
- lakodalmak szervezését 220 főig

Üdülési csekket és étkezési utalványokat elfogadnak. Bankkártyás fizetési lehetőség is van.

Puskásné Sántha Anna, a vendéglő tulajdonosa „Az év vendéglátója”-díjat kapta decemberben a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától. Ezzel a díjjal ismerték el a mintegy három évtizeden keresztül végzett kimagasló vendéglátói tevékenységét, valamint a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakközépiskola és Szakiskola szakács- és felszolgáló tanulóinak szakképzésében tanúsított magas színvonalú gyakorlati-képző munkáját.

Férje, Puskás Lajos, az Anna Vendéglő pár évvel ezelőtt elhunyt vezetője a Magyar Vendéglátók Ipartestületétől a hazai gasztronómia egyik legrangosabb díját, az „Az év vendéglőse”, kitüntető címet, az Ipari és Kereskedelmi Minisztériumtól a „Minőségi munkáért”- díjat, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségtől pedig Védnöki Táblát kapott a vendéglátás terén végzett kimagasló munkájáért.

Lányuk, Puskás Anna (fotónkon), a zöldségszobrászat mestere, mint a Magyar Szakács és Cukrászválogatott egykori tagja olimpiai bronz és világbajnoki ezüsttel, valamint minisztériumi elismeréssel, és gasztronómiai érdeméremmel is büszkélkedhet.

Anna Vendéglő és Panzió
Telefon: 78/480-655
06-20-967-2809
www.annavendeglo.hu

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés