Get Adobe Flash player
Megújult a posta Nyomtatás E-mail
2011. január 14. péntek, 09:55

Január 17-én, hétfőn reggeltől modern környezetben várja ügyfeleit a kiskőrösi posta. Alig két és fél hónap alatt teljesen átalakították az ügyfélvárót, eltűntek az üvegablakok, helyettük nyitott pultos rendszert építettek ki, és számos új szolgáltatás is gyorsítja az ügyfélforgalmat- tudtuk meg Berger József postavezetőtől.


A régi bejárat helyett automata ajtón jutnak ügyfeleink az országos postahálózati dizájn tükrében megújult ügyfélváróba - mutat körbe a postavezető. A bejárattól balra több helyiségünk is volt, amiket átalakítottunk. Az eddigi információs iroda helyére kerültek a postafiókok, amelyek helyén postaboltot nyitottunk, és egy másik belső irodánkból alakítottuk ki az új információs helyiséget.

Az egyik leglényegesebb változás, hogy ügyfélhívó rendszeren keresztül bonyolítjuk ezentúl az ügyfélforgalmat. A bejárattól jobbra áll egy gép, amely majd sorszámot ad és ez alapján fogják kollégáink az egyes ablakokhoz hívni az ügyfeleket, és két kijelző is megjeleníti a sorszámokat.


A régi beépített szekrényt lebontottuk a belső falon, így a nyitott pult mintegy 80-90 centivel hátrább került, mint a régi üvegablakok, ennyivel növekedhetett meg az ügyfélváró. A pultnál nyolc ügyfél fogadó hely és a főpénztár áll majd az ügyfelek rendelkezésére. Szintén változás, hogy a legelső ügyfélszolgálati helyre az eddig leghátul lévő hivatali kézbesítőhely került, majd ezt a csomagfelvételi pont követi.

A következő pultoknál történik a levél, csekkfeladás és a többi postai szolgáltatás igénybe vétele. Eddig az ablakoknál különféle kereskedelmi értékcikkeket is árusítottak a kollégák, most viszont mindezeket a postaboltban lehet majd megvenni, így várhatóan sokkal gyorsabb lesz az ügyfélforgalom.

A postabolt úgy működik majd, mint régen a trafik. Hírlapot, dohányárut, édességeket, üdítőket vásárolhatnak majd itt ügyfeleink. Eleinte 8-16 óra között tudjuk megoldani a nyitva tartását, de reméljük a későbbiekben a teljes nyitva tartási időben – hétfőtől péntekig 8-18 óra között, szombatonként 8-11 óra között - nyitva lesz a bolt is.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés