15. szülinap az Akker Tüzép kiskőrösi telepén Nyomtatás E-mail
2010. október 11. hétfő, 09:40

Születésnapi tortával és pezsgővel ünnepeltek október elsején a dolgozók az Akker Tüzép kiskőrösi telepén. 15 évvel ezelőtt éppen ezen a napon nyílt meg a cég harmadik egysége, ahol akkor mindössze négyen dolgoztak: Csatai Mária, Endrődi Csaba, Matusik Ferenc és Török Ernő.


Mára a telep óriási fejlődésen ment keresztül, bővült a terméklista, folyamatosan nőtt a raktárak, külső és belső terek mérete, parkolóval látták el az egykor salakkal leborított előkertet. A valamikori pénztár helyiséget hamar kinőtték, ezért az emeleti szinten terjeszkedtek tovább.

A vállalkozás dinamikus fejlődését mi sem mutatja jobban, hogy mára ezernyi termékkel, különböző akciókkal, képzésekkel állnak a kiskereskedők, kivitelezők és magánvevők szolgálatában. A telepen dolgozók létszáma, és ezzel együtt szakmai hozzáértése is, erőteljesen bővült. Mára 11 alkalmazott áll a partnerek rendelkezésére.


A megható, szinte családias hangulatban telt ünnepségen Matusik Ferenc kiskereskedelmi vezető a telep kulcsát átadta egy ifjabb generációnak: Fekete Attilának, akivel a továbbiakban megosztott szerepben folytatják a kiskőrösi telep irányítását.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés