Elégedett vásárlók, boldog nyertesek Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2017. február 14. kedd, 08:56

Idén is értékes nyereményeket sorsolt az Astron

Országszerte egyedülálló, több mint 50 éves múltra visszatekintő keceli Astron Óra – Ékszer január 10-én tartotta, immár két és fél évtizede hagyományos műsoros ünnepségét a helyi sportcsarnokban. A rendezvénnyel többek között céljuk, hogy köszönetet mondjanak vásárlóiknak, akik rendületlenül bíznak a cég által forgalmazott termékek minőségében, és hűségesek az Astron márkához.

Mint azt Városi Ferenc, a cég tulajdonos ügyvezetője a mintegy hatszáz fős közönségnek mondott üdvözlő beszédében kiemelte, a Régió Naplónak is köszönhető, hogy már nem csak a kiskőrösi és a kiskunhalasi járásban, valamint Solton, hanem Kalocsán és a vonzáskörzetébe tartozó településeken is megismerte tevékenységüket a lakosság, s ez nagymértékben hozzájárul üzleti sikereikhez.

  

Mint az sokak előtt ismeretes, a karácsonyi ajándékvásárlás idején az Astron Óra – Ékszer nyereményjátékot hirdet mindazok számára, akik valamelyik üzletükben vásárolnak. Ekkor a vevők sorsjegyeket kapnak, mellyel esélyük van a januári rendezvényen értékes nyereményekkel gazdagodni. Mindezek mellett a különleges estén a belépéskor mindenki ajándékot kap cégtől, valamint a sorszámmal ellátott belépőjegyek is bekerülnek egy nagy kalapba, melyből ugyancsak nyerteseket sorsolnak.

  

A gyönyörű ingás állóórát a kiskőrösi Csatai Gyula vehette át Városi Ferenctől.  

Ebben az évben 75 óra, illetve ékszernyeremény talált gazdára. A vásárlók között kisorsolt három fődíj – egy-egy gyönyörű ingás fa állóóra – közül a legnagyobb Kiskőrösre került, Csatai Gyula lett a szerencsés nyertes. A második díjat  a keceli Takács János tudhatja magáénak, a harmadik díjat pedig Fodorné Faragó Tünde soltvadkerti lakos nyerte. Értékes díjat vihetett haza a keceli Zakubszki Gábor, a kiskőrösi Hajnák Fruzsina, valamint a keceli Tóth Imre is. Hagyomány, hogy az esten jelenlévő gyermekek húzzák ki a nyertes szelvényeket – akik szintén ajándékot kapnak ezért a cégtől – így nem meglepő, hogy hosszú sor kígyózott a színpad mellett.

      

A sorsolási esten a cégtulajdonos gyermekei – Ferenc, László, Ildikó, valamint Anett – örvendeztették meg muzsikájukkal a közönséget. A riói olimpián is sikerrel szerepelt, keceli Szabián Norbert sportlövő, az esemény díszvendégeként méltatta az Astron cég rendkívüliségét. Az est másik díszvendége, a finn Leevi Ahopelto nem csak angolul, hanem anyanyelvén is énekelt a közönségnek.

        

A sorsolási esten a cégtulajdonos gyermekei – Ferenc, László, Ildikó és Anett – örvendeztették meg énekükkel a közönséget.

 

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés