Get Adobe Flash player
Minden, ami esküvő Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2017. február 08. szerda, 10:11

Bárhogy is változnak a társadalmi normák és szokások, a házasság intézménye nem megy ki a divatból.

Nemcsak azért, mert a kislányok örök álma, hogy hófehér ruhában állhassanak az oltár elé, hanem mert az emberek többsége a családot tartja a legideálisabb együttélési formának. Ha megesküdtél, hogy jóban-rosszban kitartasz a párod mellett, az a legújabb kutatások szerint egészségügyi előnyökkel is jár.

Viszont egy emlékezetes esküvőt és lakodalmat megszervezni nem kis fáradság, alaposan oda kell figyelni a részletekre. Vegyük sorba: mi is kell a ceremóniához? Először is egy menyasszony és egy vőlegény, szerelem… és persze sok-sok minden más. Például egy meseszép menyasszonyi ruha, csokor, szemkápráztató frizura és smink. Kell egy elegáns meghívó, meg kell találni, aki elkészíti az alkalomhoz illő dekorációt, megsüti a finom menyasszonyi tortát és kell egy profi fotós, videós is, és el ne felejtsük a zenekart sem, hiszen ők a lakodalom legfőbb hangulatfelelősei. Egyszóval rengeteg a tenni és szerveznivaló, mire minden tökéletes lesz. Mert, hogy a nászútról és az otthonteremtésről sem árt gondoskodni.

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Esküvői mellékletünk összeállításával, ahol reményeink szerint minden hasznos információt és elérhetőséget egy helyen megtalálnak a szervezéshez. Nem is marad más, minthogy sok sikert és boldogságot kívánjunk a házasulandóknak! 

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés