Fedél nélkül maradt a Sorsok Alapítvány Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. november 09. szerda, 07:25

 

Kilátástalan helyzetbe kerültek a Sorsok Alapítvány által pártfogolt tagok, december 31-ig ki kell költözniük a Dózsa György utcai kis házból, ami eddig a munkahelyüknek adott otthont. 

Nemrégiben még arról adtunk hírt, hogy idén először nyugodtan várja a telet a fogyatékosokat tömörítő közösség a sok nélkülözés után, most azonban vezetőjük, Stefanidesz Anna nem tudja, hogy mi lesz velük. 

- Hálával és köszönettel tartozunk Szabó Jánosnak, hogy nyolc éven keresztül fedelet biztosított számunkra és volt hol dolgoznunk. Megértem a tulajdonost, hogy értékesíteni akarja a jó helyen fekvő ingatlant.  

Tizenegy fogyatékos ember dolgozik együtt nálunk, emellett az épület közösségi házként is funkcionál, léleképítő ereje van. Azok az emberek is tartozhatnak valahová, akik eddig a négy fal közé voltak zárva. Most, hogy az utcára kerülünk, nem tudunk majd tovább dolgozni, és a bevétel hiányozni fog a családi kasszából.

- A múltkor még büszkén mondtam, hogy önellátók lettünk és végre már nem könyörgünk adományokért - mondja Anna. - Most azonban újra kérni szeretnék a jószándékú emberektől. Tudom, hogy merész ötlet, de ha tudnánk venni egy kis ingatlant, akkor megoldódna a helyzetünk. Ha az önkormányzat, a vállalkozók és magánszemélyek segítenek, újra lenne hol dolgoznunk, találkoznunk nekünk, fogyatékkal élőknek. Kérem, aki tud támogasson minket! Stefanidesz Anna telefonszáma: 06-20/8861-580

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés