Az új elnök erősítené az összetartozást Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. november 07. hétfő, 07:50

Mint országszerte, úgy Bács-Kiskun megye városaiban is megtörtént az ősszel a helyi Fidesz alapszervezetek tisztújítása, és megválasztották a következő két évre az elnököt és az alelnököket. Ennek keretében Kiskőrösön is megújult a Fidesz csoport. Mint ismert, az utóbbi két évben Domonyi László, a város polgármestere látta el a Fidesz helyi elnöki feladatait, aki egyéb hivatalos elfoglaltságai miatt ezúttal nem szerepelt a jelöltek között. Végül a tagság Rideg Lászlót, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnökét választotta meg az elnöki posztra, alelnök pedig Aszódi Pál, Domonyi Zoltán, Horváth János és Szedmák Tamás lett. 

A következő két év terveiről Rideg László elmondta, hogy minél több közös programot – többek között kirándulásokat és előadásokat – tervez, amivel elsődleges célja a csapat összekovácsolása. Az új elnök szorosabbra szeretné fűzni a helyi szervezet kapcsolatát a Polgári Körrel is. Feléleszti például a Polgári Esték című előadássorozat hagyományát, amelynek első rendezvénye december 9-én lesz a kiskőrösi művelődési házban. Papp Lajos professzor a magyarság témakörében osztja meg ekkor gondolatait a hallgatósággal.  

Rideg László a jövőben kéthavonta rendszeresen tartandó Fidesz taggyűlésekre tervezi előadók – többek között a környező települések polgármestereinek, országos közéleti szereplőinek – meghívását. 

A kiskőrösi Fidesz alapszervezet rendezvényei nyitottak, azokhoz bárki csatlakozhat.

 
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés