Elismert magyar márka lett az Akker-Plus Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. október 27. csütörtök, 06:31

MagyarBrands címet nyert el üzleti márkák kategóriában az Akker-Plus Kft. A társaság olyan cégek között szerepel a toplistán, mint a Rába, az MTI, a Richter, vagy a Videoton. 

A MagyarBrands program a magyar márkák összegyűjtésére, értékelésére és díjazására jött létre. Az elismerést azoknak a vállalkozásoknak ítéli oda a zsűri, amelyek a hazai gazdaság sikerét reprezentálják, és méltón képviselik azt határainkon innen és túl. A kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre.

 A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amit egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Az értékelést hét indikátor alapján végzik, és szerepet kap a márka hazai története, ismertsége, a cég tulajdoni viszonyai, a hazai foglalkoztatottak száma, a menedzsment összetétele, illetve a márka ismertsége is. 

  

Endrődi Ferenc, az Akker-Plus Kft. ügyvezető igazgatója beismerte: őket is meglepte, hogy cégük a díjazottak között szerepel. 

– Nagyon büszkék vagyunk a MagyarBrands címre, hiszen rendkívül szerteágazó szempontokat vettek figyelembe az értékelés során. Úgy érzem, ez az elismerés visszaigazolása annak az üzletpolitikának és minőség iránti elkötelezettségnek, amit az elmúlt több mint 20 évben képviseltünk, és ami ma már egyet jelent az Akker-Plus márkanévvel.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés