Balesetek Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. október 18. kedd, 06:39

Frontális ütközés az 53-on

Két személyautó ütközött össze frontálisan szeptember 27-én reggel Kiskőrös határában, a város Soltvadkert felőli végén. 

A baleset 6:20-kor történt az 53-as főúton, ahol egy Peugeot Kiskőrös felé haladva előzni kezdett – közölte a rendőrség szóvivője. Áttért a menetirány szerinti baloldalra, miközben szemből érkezett egy Renault. Az ütközést a blokkoló fékezés ellenére sem lehetett már elkerülni. 

A vétlen autó mögött egy kamion is haladt, ami ugyancsak részese lett a balesetnek. A Peugeot az ütközés következtében nekivágódott a mögötte haladó pótkocsis teherautó elejének. Az ütközésnek egy sérültje van: az okozó jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínen félpályás útzárt tartottak a megrongálódott járművek miatt.  

Motorral rohant a kamion alá

Az elmúlt két hétben az átlagosnál jóval több közúti baleset történt a városban. A legtöbb oka a figyelmetlenség.

Szeptember 19-én az esti órákban Sz.I. (49) az Okolicsányi utcán haladt segédmotorjával, amikor eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti baloldalra és nekiütközött az ott szabályosan parkoló MAN típusú tehergépkocsinak. A férfi szerencsére kisebb sérüléssel megúszta.

Kerékpáros a szélvédőn

Elütöttek egy figyelmetlenül közlekedő kerékpáros asszonyt a Komáromi, Batthyány utca kereszteződésében szeptember 30-án. 

A 73 éves nő a Rét utca felől haladt és le akart kanyarodni a Komáromiba. Nem várta meg azonban, amíg elhalad mellette a szemből érkező Opel, hanem minden jelzés nélkül elékanyarodott. A sofőr vészfékezéssel próbálta a gázolást elkerülni, sikertelenül. Az idős asszony az autó szélvédőjéről az úttestre esett és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 

Nem adott elsőbbséget a Bajcsy utcán közlekedő motorosnak az a hölgy, aki az Árpád utcába akart behajtani a Piac tér felől szeptember 18-án a délutáni órákban. F. T R. 33 éves kiskőrösi nő VW személygépkocsijával elütötte a 28 éves,a motorral neki jobbról érkező férfit. Sz. A. elesett a segédmotorjával és könnyű sérüléseket szenvedett.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés