Szülői segítséggel szépül a Thököly ovi Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. október 17. hétfő, 06:25

 

Szülői, nagyszülői támogatással újult meg a Thököly utcai óvoda mosdója. A közel kétmilliós beruházás példás összefogással készült el. Nemcsak azok érezték fontosnak, hogy segítsenek, akiknek az oviba jár a gyermekük, vagy az unokájuk, számos vállalkozó és az önkormányzat is egy emberként állt az ügy mellé.

Viczián János a kőműves feladatokat, a segédmunkát Pohankovics Odett, Pecznyik Fanni, Gyalog Lili és Gyurján Kira nagypapái végezték. Ba János a bontásból származó sittet szállította el ingyen, a vízszerelési munkálatokat Tóth Benő, a szerelvényezést Szentgyörgyi Attila, burkolást Polereczki Sándor vállalta fel. A szükséges alapanyagokat az Akker Tüzépnek és a Turán festékboltnak, a Nati Kft.-nek, a Bajcsy úti Golyóscsap Kft.-nek, a Hidro-trade Kft.-nek, a Panoráma Függönyboltnak, valamint Szentgyörgyi János üvegesnek köszönhetően mérsékelt áron szerezték be. A szülői munka és a kedvezmények közel egymillió forinttal csökkentették a bekerülési összeget. A kiadásokat a szülők-nevelők báli bevételéből, valamint a polgármesteri hivatal anyagi hozzájárulásából fedezték.

Az új óvodai év kezdetekor a gyerekek birtokba vehették a felújított mosdót.

A munkálatok befejezése után az átadást halászlé ebéd követte.

A dolgozói kollektíva a gyerekek nevében köszönetet mond Domonyi László polgármesternek, Dulai Györgynek, a hivatal fejlesztési és beruházási referensének, valamint intézményvezetőjüknek, Szabóné Lovász Mártának, akik a kezdetektől fogva támogatták őket. Köszönet a segítőknek és a támogatóknak is, akik nélkül ezt a nagy volumenű felújítást nem tudták volna elvégezni. A szülők most az udvar rendbetételét tervezik, és már szervezik a következő jótékonysági szülők-nevelők bálját.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés