Vannak még csodák Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. augusztus 08. hétfő, 06:34

 

Gyerekeknek Jézusról, a baptista gyülekezet napközis hetet szervezett július 18-22. között a Filadelfia Otthonnál. Minden nap 90-100 gyermek élvezhette a változatos programokat délután 14 órától 18 óráig. 

A közös éneklés és játék után bibliai tanítások hangzottak el Jézus életéről, csodatételeiről. A bőséges uzsonna után kézműveskedésre, focira, számháborúra, akadályversenyre került sor. Hétfőn gyermek tűzoltók tartottak bemutatót, kedden a budapesti siketnéma gyülekezetből egy házaspár érkezett a gyermekekhez, csütörtökön a Kecskeméti Rajzfilmstúdió munkatársai foglalkoztatták a gyermekeket, és meséltek munkájukról. Sok gyermek számára jelentett az újszerű élményt a láthatatlan színház, amelyben a bibliai Nóé és az özönvíz történetét tapasztalhatták meg. A baptista tinicsoport három részes rövid jelenetet adott elő Max Lucado: A zöld orr című könyve alapján. Az idén minden napot érdekes fizikai kísérletekkel zártak.

A tábort idén is a Magyarországi Baptista Egyház Filadelfia Alapítványa támogatta, így lehettet mindenki számára nyitott és díjtalan. Reméljük, jövőre is találkozunk!

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés