Get Adobe Flash player
Kőrös a Facebookon Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. augusztus 05. péntek, 06:26

 

Kiskőrös Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy az egyik legnagyobb közösségi oldalon (www.facebook.com) található „Kiskőrös Város” nevű felhasználói oldalt nem az önkormányzat üzemelteti. Egyúttal felhívja az oldal létrehozójának figyelmét, hogy a Képviselő-testület 14/1991. (X.31.) önkormányzati rendeletének 3. §-ára hivatkozva a felhasználó jogtalanul használja a város címerét.

A Város címerének használatát kérelemre a Polgármester határozattal engedélyezheti, ennek hiányában a fenti rendelet 5. §-a alapján az üzemeltető szabálysértést követ el és 30.000,- Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtható. 

Továbbá felszólítja az üzemeltetőt, hogy a profil átalakításával szüntesse meg azt a látszatot, hogy az oldalt Kiskőrös Város Önkormányzata működteti.

 
 

Hozzászólások  

 
#3 KingBoyB 2011-08-05 16:20
Egy megjegyzés: ez a hirdetmény kb. 2 hete megjelent a kiskoros.hu oldalon. Az FB profil alkotója valószínűleg tudomásul vette, mert cirka egy hete a címert lecserélte egy fotóra, ezért aztán nem volt túl aktuális augusztus 5-én pénteken ezt a hírt kitenni a regionaplo.hu-ra.
 
 
#2 kavics 2011-08-05 10:53
De legalább van, ha már a város nem csinált! Már rég kellene rendes fb profil...valaki megtette. Ráadásul tök jól csinálja, aktív, a városnak segít...erre ez a cikk... Pfff
 
 
#1 Szikla 2011-08-05 09:50
Ez igen szánalmas,de ezt már megszokhattuk Kiskőrös Város Önkormányzatátó l.Gratulálni tudok csak!
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés