Ovis karnevál Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2011. február 10. csütörtök, 10:09

A Velencei karnevált idézte a Batthyány óvoda idei bálja. Mint minden évben, most is kitettek magukért az intézmény dolgozói és a szülők közössége.


Parádés díszlettel fogadták a Bem iskola sportcsarnokába érkező mintegy kétszázötven vendéget.

A bejáratnál hatalmas paravánra Zsíros Zoltán apuka festette meg a velencei Sóhajok Hídját és a csodás város egy-egy utcarészletét. Az asztalokhoz érkezőket lila szalvéták, csodaszép gyöngyökkel és borostyánnal díszített üvegkaspók várták. A mennyezetről rózsaszín csillámporos hatalmas álarcok lógtak, a falakon karneváli fotók.


Milánkovics Milán és menyasszonya, Évi


S hogy a kellő hangulat már a belépésnél adott legyen, minden férfi álarcot, a hölgyek pedig tolldíszt kaptak ajándékba. A műsor is a forró karneváli hangulat jegyében telt. Előbb a közönség kedvencei, a Flash Tánc Sportegyesület ifjú növendékei káprázatták el a közönséget a latin táncok pergő ritmusával, - köztük a Batthyány óvoda bájos apróságai - majd a felbátorodott szülő-pedagógus csoport lépett a táncparkettre. Szambájukat kétszer is visszatapsolták.


Nagy Imre és Nagy Gabriella


Éjfélkor több mint kétszáz ajándékot sorsoltak ki, természetesen a szülők és támogatók felajánlásaiból. A talpalávalót a Soundwitch zenekar szolgáltatta, a sikert mi sem bizonyítja jobban, minthogy alig akart a társaság korareggel vonulót fújni.

A jótékonysági bál támogatói
István Borház, Kiss és Társai Kft., Divino Delikat és Borszaküzlet, Schneider Vegyesbolt, Noga-dekor Bt, Pia-Ker Bt. Fürtös Vendéglő, Kőrösi Hírek Szerkesztősége, Hirsch Katalin, Dombovári Balázs, Csányi Norbert, GAS Divatáru, Zsíros Zoltán, Harangozó Ákos, Harangozóné Hegedűs Erika, Déri Csaba Szelektív System Security Kft, Volák Mihály, Breznyán Gábor, Szőgyi János, Korona Pizzéria, Grácia Fehérneműbolt, ElektroFavorit, Kőrös-kertész Zrt., Tarkabarka Játszóház, Aramis Férfi-Női divatszaküzlet, Safari Szépségstúdió, Delta-Net kereskedelmi és szolgáltató Bt. Boranal Kft, Mű-Bar szaküzlet, Díva butik, Ádám-Éva divatüzlet, Fókusz Optika, Ba Irén virágbolt, Dörmőné Szolnoki Melinda, Krecsné Podmaniczki Tünde, Mustang Zrt.

További képek a cikk galériájában >> (Batthyány óvoda bálja (2011))

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

Cikk galériája

 

 
Hirdetés