Soltszentimre kihívás előtt áll Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 03. péntek, 10:24

- A 2010-11-es év szezonját újra az északi csoportban kezdjük, igaz ez egy kicsit felfordította a felkészülési terveinket. Eredetileg a közép csoportba sorsoltak bennünket, ami a költségek miatt számukra megfelelőbb lett volna, mint a 16 csapatos északiban. Most már elfogadjuk a döntést, és igyekszünk helytállni. Öröm az ürömben, hogy szurkolóink több mérkőzést láthatnak majd.

A csapat együtt maradt, csupán a kapusunk és egy meghatározó mezőnyjátékos hagyta el az egyesületet. Viszont csökkentettük az igazolt játékosok számát. Van olyan játékosunk, aki egyelőre jelezte, hogy külföldi elfoglaltsága miatt ne számítsunk rá. De több olyan volt csapattársunk is van, aki már az elmúlt szezonban is csak névleg volt velünk.

Erősítésnek számítanak a Pasztendorf testvérek, Lukács Tomi, Horváth Attila, valamint leigazoltuk Hatvani Krisztiánt az Öregcsertőből. Sajnos ő az utolsó edzőmérkőzésen tudott bekapcsolódni a közös munkába, így csak a bajnokság során tud majd a csapattársaival összeszokni. Több játékossal voltunk még tárgyalásban, de mint az már sokszor bebizonyosodott, nem tudunk kis csapatként versenyezni a pénzes egyesületek ellen.

Mindent megteszünk azért, hogy bebizonyítsuk, így is lehet jó csapata Soltszentimrének. Ha a sérülések elkerülnek minket, akkor a bajnokság végére akár érmes reményeink is lehetnek. Jelenleg két játékosunk bajlódik sérüléssel, remélhetőleg ők gyorsan felépülnek. Az első mérkőzésen a Ballószögi Vállalkozókkal mérkőztünk meg.

Szerencsére már az elején gyorsan megszereztük a vezetést, Hatvani Krisztián góljával, és magabiztos győzelmet arattunk, 3-1 arányban. További gólszerzőink Kovács József és Szegedi Miklós voltak – mondta örömmel a fociszerető szakosztályvezető, Bozó Zsolt.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés