Újabb bajnokságra készül férfi kézilabdacsapatunk Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 27. péntek, 14:22


- Jelenleg a felkészítő edzések zajlanak - tudtuk meg Rohoska Lászlótól, aki a tavalyi bajnokság alatt a csapat edzőjeként irányította a gárdát. Laci elmondta, az ő posztja még nyitott kérdés. Egy biztos, Harangozó Péter idén is az egyesület elnökeként fog tevékenykedni azért, hogy a lehetőségekhez mérten minden a legnagyobb rendben működjön.

- A csapatösszeállításunkban is változás történt - mondta Rohoska László. - Dunaújvárosi játékosainktól takarékossági szempontok miatt kénytelenek voltunk megválni. Helyükre Lomjánszki Pál jön haza, és Lali Ákos saját nevelésű ifjoncunk lép pályára a felnőtt keretben. Kiss Gyuri kapusunk visszavonult, több évtizedes pályafutását lezárva. Csapatunk továbbra is az NB II. Dél-nyugat csoportban marad. Nagy meglepetésünkre a nagy rivális Kecel KC visszalépett, így az idei szezonban ellenük nem léphetünk pályára.

Harangozó Péter hangsúlyozta: a legnagyobb gondjuk most az, hogy ebben a csoportban szinte minden ellenfél távoli városok csapata, így az utazási költségek megnövekednek. Az egyesület azonban mindent megtesz azért, hogy méltó legyen az önkormányzat és az egyéni szponzorok további támogatására - emelte ki az egyesület elnöke.

Izgalmas pillanat az egyik mérkőzésen

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés