Iker babatalálkozót szervezett a Varga család Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 06. péntek, 10:53

Nem véletlen a találkozó helyszíne, hiszen a házigazdáknak, Varga Gyulának és párjának, Bús Eszternek két évvel ezelőtt egypetéjű iker kislányai születtek: Száva és Noa. Mint két tojás, annyira hasonlítanak a lányok, szüleik azonban nagy rutinnal különböztetik meg az egyforma ruhácskában díszelgő csajszikat.

 

- A dupla gyermekáldás nem kis kihívás elé állítja a szülőket – mondja Eszter és Gyula, akik ötletgazdái az ikres családok internetes kapcsolatfelvételének. Amikor megszülettek a lányaink, úgy gondoltuk, jó lenne megosztani a gondjainkat, örömeinket, tapasztalatainkat másokkal, akiknek szintén iker kisgyermekei vannak.

 

Nagy meglepetésünkre sokan jelentkeztek, a neten megosztjuk egymással tapasztalatainkat, nevelési tanácsokat, véleményeket cserélünk. 13 család kapcsolódott a internetes topikunkhoz, ahol életre szóló barátságok szövődtek. Minden évben szervezünk egy ikertalálkozót, tavaly Hévízen voltunk, idén pedig mi vállaltuk fel a vendéglátást. Nagy örömünkre szolgál, hogy az ország szinte minden tájáról érkeztek világhálón szerzett barátok.

 

Budapestről, Debrecenből, Nyíregyházáról, sőt még Spanyolországból is. A legkisebb ikerpár másfél éves, a legnagyobb négy esztendős, így lányaink gyorsan játszótársra találtak a frissen szerzett bababarátokban. A nagyszerű hangulatú esemény a következő találkozó megbeszélésével zárult. Jövőre a Balatonnál fogja egymást és szüleiket szórakoztatni az iker aprónép.

vnm

 






 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés